APERITIUS
- APERITIU ARZAK
- AJOBLANCO DE MELÓ
- AMANIDA D'ALVOCAT, MANGO I LLAGOSTINS
- BRANDADA DE BACALLÀ AMB CHUTNEY DE TOMÀQUET
- BOMBÓ DE FORMATGE DE CABRA
- BOMBÓ DE FORMATGE DE CABRA AMB CARPACCIO I PARMESÀ
- BOMBÓ DE MORCILLA AMB GOMINOLA DE POMA
- BOMBONS DE BOTIFARRA NEGRA I CONFITURA DE CEBA
- BOQUERONS AMB MADUIXES
- CAMEMBERT AL FORN
- CANELÓ D’IDIÀZABAL AMB ESCALIVADA I BONÍTOL
- CARXOFA AMB FORMATGE DE CABRA I SALSA PIQUILLOS
- CEBA ESCALIVADA AMB FORMATGE BLAU
- COCA DE PEBROT VERD I VERMELL, ANXOVES I CANSALADA
- CÓCTEL DE GAMBA
- CÒCTEL DE LIMONCELLO
- CREMA D'ALVOCAT I CHIPS
- CREMA DE CARBASSA AMB FOIE MICUIT
- CREMA DE MELÓ AMB CRUIXENT DE PERNIL
- CREMA DE PERA I LLONGANISSA IBÈRICA
- CRÉME BRÛLÉE DE PARMESÀ
- CREMETA DE BLAT DE MORO AMB KIKOS
- CROQUE CAKE
- CUBS DE FOIE I CACAO
- CULLERETA AMB ESCOPINYES I TARONJA
- DAUET DE BACALLA CONFITAT AMB SOBRASSADA I MEL
- DIP DE CARXOFES
- DRY MARTINI SÒLID
- ESTRELLES DE FULL I SALMÓ AMB COULIS DE MANGO
- GASPATXO DE CIRERES
- GASPATXO DE MELÓ I ALVOCAT
- GOTET DE BRANDADA DE BACALLÀ AMB PEBROTS DEL PIQUILLO I PIPES CARAMEL.LITZADES
- GUACAMOLE I LLAGOSTINS
- HUMUS AMB POP A LA FEIRA
- LLAGOSTINS EN TEMPURA I MOJO PICÓN
- LLUMINS
- MAÓ AMB CODONY
- MERMELADA DE TOMÀQUET AMB ROCAFORT
- MINI BAGELS
- MINI CROISSANTS AMB PERNIL IBÈRIC I OU FILAT
- MOUSSE D'ALBERGINIA ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA
- OU POCHE I SOPA D’ESPÀRRECS AMB MAIONESA I MENTA
- OUS AMB ESPÀRRECCS VERDS I CRUIXENT DE CARAMEL
- PATATES BRAVES LÍQUIDES
- PATATES FIBRA ÒPTICA
- PERNIL D’ÀNEC AMB PA AMB TOMÀQUET
- PIRULETES DE FORMATGE
- POP A LA GALLEGA AMB ESPUMA DE PATATA
- PROVOLONE (o PROVOLETA)
- QUESADILLA D'ALVOCAT, SALMÓ I FORMATGE
- SABLES DE PARMESA
- SALMÓ FUMAT AMB CREMA DE FORMATGE I COGOMBRE
- SALMOREJO D'ESPÀRRECS VERDS I SEITÓ
- SALSA PER CALÇOTS
- SEITONS EN VINAGRE
- SOBRASSADA AMB MEL DE L’ALCARRIA
- TARONJA-BACON
- TARTALETES AMB PATÉ DE SALMÓ FUMAT
- TARTALETES DE PERES I GORGONZOLA AMB GERDS
- TRUFA MORCILLOSA
- VASETS D'ESCALIVADA I FORMATGE DE CABRA
- XAMPINYONS, OU GUATLLA I POLS DE PERNIL
- XUPITO DE CREMA DE CARBASSA AMB TEULES D’AVELLANES
PRIMERS PLATS I ENTRANTS
- AMANIDA D'ARRÒS I SALMÓ MARINAT
- AMANIDA DE COLORS
- AMANIDA DE FRUITES AMB SALSA DE MANGO I GENGIBRE
- AMANIDA DE PAPAIA I PERNIL IBÈRIC
- AMANIDA DE REMOLATXA I TARONJA
- AMANIDA DE SÍNDRIA, FETA I OLIVES KALAMATA
- AMANIDA TÈBIA D'ALBERGINIA, FETA I RÚCULA
- CANELONES CREMOSOS DE ESPINACAS
- CANELONS DE CONFIT D’ÀNEC AMB SALSA DE CEPS I FOIE
- CANELONS DE CRANCA AMB MAIONESA DE PORRADELL
- CANELONS DE RAP I GAMBES AMB PICADA DE ROMESCO
- CARXOFES AMB CLOÏSSES
- CARXOFES ROSTIDES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC
- CLOÏSSES A LA MARINERA
- CONFITURA DE PEBROT VERMELL A LA VAINILLA
- CREMA DE CARXOFES AMB CLOÏSSES
- CREMA VICHYSSOISE
- CROQUE CAKE
- FIDEUS A LA CASSOLA
- GASPATXO DE CIRERES
- GASPATXO SOLID
- HOT DOG CAKE
- MACARRONS A L'ESTIL DEL CARLES GAIG
- MACARRONS DE L'ADVOCAT SOLÉ
- MONGETES DEL GANXET AMB CLOÏSSES
- MUFFINS DE PEPPERONI
- OUS FERRATS MONTSE
- PASTÍS DE BOLETS I LLAGOSTINS
- PASTÍS DE CARXOFES AMB SALSA DE PEBROTS
- PASTÍS DE RAP AMB SALSA DE PÈSOLS
- PASTÍS DE TOMÀQUET , MOZZARELLA I ALFÀBREGA
- PASTÍS DE TONYINA I CRANC
- PASTISSETS DE TARDOR
- RISSOTO AMB PERES I GORGONZOLA
- RISSOTO DE BOLETS
- SOPA RÀPIDA DE FREDOLICS
- SPIRO DOGS
- TARRINA DE CAMEMBERT AMB POMES
- TATIN DE TOMÀQUET
- TIMBAL DE BRIE, RÚCULA I MADUIXES GLASSEJADES
- XATONADA
SEGONS PLATS
- ALBERGÍNIES FARCIDES DE CARN I BOLETS AMB FORMATGE DE CABRA
- ARRÒS DE CABRERA
- ARRÒS DE SÈPIA AMB CARXOFES I GAMBES DE PALAMÓS
- ARRÒS NEGRE AMB SÍPIA I ALLIOLI SUAU
- CALAMARS AMB ROMESCO
- COULANT DE VEDELLA AMB SALSA DE FORMATGE I SALSA DE PORTO
- JARRET DE VEDELLA MB BOLETS
- LLAMINERA AMB COBERTA DE BOLETS I SALSA JABUJO
- LLUÇ A LA DONOSTIARRA AMB ESPÀRRECS BLANCS
- LLOM AMB CROSTA I SALSA DE MOSTASSA
- MANDONGUILLES ECHAURREN
- PA DE CARN AMB PURÉ DE PATATES I MOSTASSA
- PICANTONS A LA CERVESA AMB PATATES AL CALIU
- POLLASTRE AMB CEBA, BOLETS I BOLES D’ESPINACS
- POLLASTRE AMB CROSTA A LA ITALIANA
- POLLASTRE AMB SALSA
- ROAST BEEF AMB SALSA ORIA
- ROMESQUET DE RAP
- TARTIFLETTE DE PATATA, CARBASSÓ, BACON I FORMATGE BRIE
- TONYINA AMB VINAGRETA, CEBA CONFITADA I AJOBLANCO
- TURBOT AL FORN AMB PATATES I OLIVES
POSTRES
- BANDA DE FULL AMB POMA
- BANDA DE FULLA AMB CREMA I FRUITES
- BANDA DE FULL, XOCOLATA, CREMA, XANTILLÍ I MADUIXES
- BESCUIT DE LLET CONDENSADA
- BESCUIT DE LLIMONA AMB GLASSA
- BESCUIT DE PASQUA D'AVILÉS
- BESCUIT MARMOLEJAT DE NOCILLA
- BISCUIT DE CARBASSÓ, LLIMONA I GINGEBRE
- BISCUIT DE TARONJA
- BESCUIT DE XOCOLATA
- BISCUIT DE XOCOLATES
- BICA BICOLOR
- BOMBONS, ORANGETTES I CANNOLIS DE CODONY
- BROWNIE AMB NOUS DE MACADAMIA
- BROWNIE CHEESECAKE AMB GERDS
- BROWNIE D'OREOS
- BUNDT CAKE DE XOCOLATA I FORMATGE
- BUNYOLS AMB CREMA
- CARLOTA DE CASTANYES I MASCARPONE
- CHESSECAKE
- CHEESECAKE II
- CHEESECAKE III
- CHOCOLATE BUNDT CAKE
- CHOCOLATE POUND CAKE
- CLAFOUTIS DE CIRERES
- COCA BORRATXA DE PINYA
- COCA D'ÀNGEL
- COCA DE BRIOIX FARCIDA DE CREMA
- COCA LLAVANERES
- COCA-PÚDING DE POMA
- COOKIES DE XOCOLATA
- CORONA DE XOCOLATA I MATÓ
- COULANT DE XOCOLATA
- CREMA AMB ILLES FLOTANTS I CARAMEL
- CREMA DE IOGURT GREC AMB NESPRES AL COINTREAU
- CREMA DE MANDARINA
- CRUIXENT DE FULL AMB CREMA I MADUIXES
- ESTRELLES I MINI ESPIGUES
- FLAM DE CAFÈ LIGHT
- FLAM DE FORMATGE
- FLAM DE MASCARPONE AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS
- GALETES DE BATEIG
- GALETES DE FORMATGE
- GALETES DECORADES CUMPLE 60
- GALETES DECORADES: CURS ARA GALETES
- GALETES DECORADES PASQUA
- GALETES FÀCILS DE MANTEGA
- GELAT FREGIT AMB PASTA DE FULL
- GINGERBREAD & ORANGE LOAF
- GOTET DE CREMA AMB CRUMBLE I FRUITS VERMELLS
- LECHE FRITA
- LEMON BUNDT CAKE
- MAGDALENES
- MAGDALENES BARRIGA
- MATTONELLA
- MELMELADA DE RUIBARBRE I MADUIXES
- MOJITO DE MADUIXES
- MONA
- MOUSSE DE LLIMA
- MOUSSE DE LLIMONA AMB MELMELADA DE RUIBARBRE
- MOUSSE DE LLIMONA I MADUIXA
- MOUSSE DE MADUIXA AMB BOMBA DE FESTUCS
- MOUSSE DE PINYA COLADA
- MOUSSE DE XOCOLATA BLANCA AMB ANÍS ESTRELLAT I GELATINA DE GERDS
- MUFFINS DE XOCOLATA
- NATILLES DE COCO I POMA AMB XOCOLATA BLANCA
- PA DE SANT JORDI
- PANELLETS I
- PANELLETS II
- PANELLETS III
- PANELLETS IV
- PASTA DE FULL
- PASTÍS ARC DE SANT MARTÍ
- PASTÍS ARC DE SANT MARTÍ (FESTA TROLLS)
- PASTÍS BOB EL MANETES
- PASTIS CAMP DE FUTBOL
- PASTÍS DE XOCOLATA DE LA CARBÓ
- PASTÍS DE FERRERO ROCHER
- PASTIS DE FIGUES NATURALS
- PASTÍS DE FORMATGE AMB MERMELADA DE GERDS
- PASTÍS DE FORMATGE LA VINYA
- PASTÍS DE FORMATGE, XOCOLATA BLANCA I FRUITS VERMELLS
- PASTÍS DE FORMATGE, XOCOLATA I BAILEYS
- PASTIS DE LLET MERENGADA
- PASTÍS DE LLIMONA
- PASTÍS DE MADUIXES I MASCARPONE
- PASTÍS DE MASCARPONE I MADUIXES
- PASTIS DE MONIATO (SWEET POTATO PIE)
- PASTÍS DE MOUSSE DE XOCOLATA I LLIMONA
- PASTÍS DE NUTELLA
- PASTÍS DE PAPALLONES
- PASTÍS DE PASTANAGA
- PASTÍS DE PINYA I LLIMONA
- PASTÍS DE PINYA, COCO I MASCARPONE
- PASTÍS DE PIRULETES
- PASTÍS DE POMA
- PASTIS DE TRES XOCOLATES
- PASTÍS DE WHISKY
- PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA I MERMELADA DE CIRERES
- PASTÍS DE XOCOLATA DE LA CARBÓ
- PASTÍS DE XOCOLATA FONDANT
- PASTÍS DE XOCOLATA GUINNESS
- PASTÍS D'ORXATA
- PASTÍS DEL MIC
- PASTÍS FÀCIL DE FORMATGE
- PASTÍS FÀCIL DE POMA
- PASTÍS FRED DE XOCOLATA I FORMATGE
- PASTÍS FRED DE XOCOLATA I FORMATGE II
- PASTÍS KANSAS
- PASTÍS LEGO
- PASTIS MADEIRA
- PASTÍS MICKEY
- PASTÍS MOUSSE DE MADUIXES
- PASTÍS MOUSSE DE XOCOLATA
- PASTÍS MOUSSE DE XOCOLATA (sense sorpresa)
- PASTÍS PAPALLONA
- PASTÍS PEIX
- PASTÍS PER XOCOADDICTES
- PASTÍS SANT MARC
- PASTÍS SEMI-FRED DE MASCARPONE I MADUIXES
- PASTÍS SARA
- POLVORONS
- PÚDING DE XOCOLATA AL COINTREAU
- ROSE CAKE
- RAINBOW CAKE
- SACHER
- SACHER II
- SEMI FRED DE MADUIXES I MASCARPONE
- STOLLEN
- TARTA DE LA ABUELA
- TARTA FINA DE POMA
- TARTA MAGICA
- TARTALETA DE PERES I FRANXIPAN
- TIÓ DE NADAL
- TIRAMISÚ
- TIRAMISÚ II
- TIRAMISÚ III
- TIRAMISÚ IV
- TORRÓ DE XOCOLATA I COINTREAU
- TORTELL DE CREMA
- TORTELL DE REIS
- TORTELL DE SANT ANTONI
- VASETS DE XOCOLATA NEGRA I NATA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada