10/10/23

PASTÍS DE XOCOLATA DE LA CARBÓ


 

Avui us porto un super pastís pels addictes a la xocolata! És un pastís que faig molt sovint perquè és facilíssim de fer i sempre és un èxit! 

La recepta és de la Mireia Carbó i com diu ella no entreu en pànic quan veieu les quantitats dels ingredients... un dia és un dia! :)

A casa ens encanta acompanyat d'un bon gelat de vanilla...mmmmmm!!!



INGREDIENTS

  • 200 gr de xocolata de 70% cacau
  • 180 gr de mantega
  • 200 gr de sucre blanc
  • 5 ous
  • 1 cullerada de maicena
  • 1 pessic de sal
  1. Fondre la mantega amb la xocolata al microones en intervals de 30 segons.
  2. Afegir el sucre i remenar amb un batedor manual fins fondre el sucre per l'escalfor de la xocolata.
  3. Afegir els ous d'1 en 1 i per últim incorporar la maicena i el pessic de sal.
  4. Abocar la massa en un motlle de 20 cm previament engreixat.
  5. Enfornar a 190ºC amb escalfor dalt i baix durant 25 minuts. Ha de ballar del centre ja que pujarà per les vores i quedarà una mica cru pel centre.
  6. Refredar i servir acompanyat d'una bola de gelat o nata montada.
Bon profit!!!