10/2/14

BOMBONS DE BOTIFARRA NEGRA I CONFITURA DE CEBA


Holaaaaa!!! si, ja ho sé...estic molt desapareguda...M'acabo d'adonar que fa dos mesos que no publico cap recepta!!! Mea culpa!! :( Com a nous propòsits d'any em vaig proposar publicar més sovint...però ja veieu que no ho he dut a la pràctica! jajaja!!

Bé, aquí em teniu amb aquest aperitiu fantàstic!!! Un bombó de botifarra negra amb confitura de ceba. Súper senzill de fer i boníssim! Jo els vaig fer per portar a casa els meus pares el dia de Nadal i van causar furor! :)

Així que ja ho sabeu, si voleu sorpendre als vostres invitats amb un aperitiu diferent i ràpid de fer aquest és el vostre!

INGREDIENTS


  • 50 gr de botifarra negra sense pell
  • 50 cc de brou calent
  • 1/2 fulla de gelatina 
  • granets d'ametlla o pinyons
  • confitura de ceba
  • torradetes (opcional)
  1. Posar a hidratar la gelatina amb aigua freda. Escórrela i dissoldre amb el brou calent.
  2. Triturar molt bé la botifarra amb el brou fins que tingui una textura ben fina.
  3. Abocar-ho dins de motlles (jo vaig fer servir glaçoneres) i passar-ho a la nevera fins que sigui quallat.
  4. Per servir, desmotllar i disposar-ho en una cullereta (o torradetes), napar amb una capa de confitura de ceba i cobrir amb el granet d'ametlla.
Bon profit!!!

FONT: Escola de Cuina Gormand.