Holaaaaa!!! si, ja ho sé...estic molt desapareguda...M'acabo d'adonar que fa dos mesos que no publico cap recepta!!! Mea culpa!! :( Com a nous propòsits d'any em vaig proposar publicar més sovint...però ja veieu que no ho he dut a la pràctica! jajaja!!
Bé, aquí em teniu amb aquest aperitiu fantàstic!!! Un bombó de botifarra negra amb confitura de ceba. Súper senzill de fer i boníssim! Jo els vaig fer per portar a casa els meus pares el dia de Nadal i van causar furor! :)
Així que ja ho sabeu, si voleu sorpendre als vostres invitats amb un aperitiu diferent i ràpid de fer aquest és el vostre!
INGREDIENTS
- 50 gr de botifarra negra sense pell
- 50 cc de brou calent
- 1/2 fulla de gelatina
- granets d'ametlla o pinyons
- confitura de ceba
- torradetes (opcional)
- Posar a hidratar la gelatina amb aigua freda. Escórrela i dissoldre amb el brou calent.
- Triturar molt bé la botifarra amb el brou fins que tingui una textura ben fina.
- Abocar-ho dins de motlles (jo vaig fer servir glaçoneres) i passar-ho a la nevera fins que sigui quallat.
- Per servir, desmotllar i disposar-ho en una cullereta (o torradetes), napar amb una capa de confitura de ceba i cobrir amb el granet d'ametlla.
Bon profit!!!
FONT: Escola de Cuina Gormand.