Avui us porto un pastís de llimona que em va descobrir la Marta i que ja l'he fet varies vegades perquè no pot ser més fàcil de fer i a més no necessita forn! Que a l'estiu sempre s'agraeix amb aquesta calor...
És un pastís molt fresc, amb el toc de gingebre i llima que li queda fantàstic, i que a més és perfecte per fer el dia abans, vaja que ho té tot!
No teniu excusa per fer-lo aquest cap de setmana! :)
INGREDIENTS
- 350 gr llet condensada (jo poso un pot)
- 150 ml suc llimona
- 400 ml nata montar
- 2 culleradetes de gingebre en pols
- 2 cullerades de formatge per untar tipus "philadelphia"
- llet
- galetes tipus Maria o les que més us agradin
- festucs
- ratlladura de llima
- Forrar un motlle tipus cake (o el que preferiu) amb paper film.
- Posar la llet condensada en un bol i afegir la nata amb el formatge i el gingebre en pols. Barrejar.
- Afegir el suc de llimona a poc a poc i remenar fins que tinguem una crema homogènia.
- Sucar les galetes en la llet.
- Agafar el motlle forrat amb paer film i fer capes amb la crema, galetes, crema, galetes i acabar amb crema.
- Deixar referdar un mínim de 4 hores a la nevera. Millor fer-l'ho la nit d'abans.
- A mi m'agrada posar-lo mitja horeta abans de menjar al congelador perquè estigui ben fred.
- Desmotllar el pastís en una safata i decorar amb festucs trossejats i la ratlladura de llima.
FONT: Laura Ponts per IG.