10/9/21

PASTÍS DE LLIMONA

 



Avui us porto un pastís de llimona que em va descobrir la Marta i que ja l'he fet varies vegades perquè no pot ser més fàcil de fer i a més no necessita forn! Que a l'estiu sempre s'agraeix amb aquesta calor...

És un pastís molt fresc, amb el toc de gingebre i llima que li queda fantàstic, i que a més és perfecte per fer el dia abans, vaja que ho té tot! 

No teniu excusa per fer-lo aquest cap de setmana! :)

INGREDIENTS
  • 350 gr llet condensada (jo poso un pot)
  • 150 ml suc llimona
  • 400 ml nata montar
  • 2 culleradetes de gingebre en pols
  • 2 cullerades de formatge per untar tipus "philadelphia"
  • llet
  • galetes tipus Maria o les que més us agradin
  • festucs
  • ratlladura de llima

  1. Forrar un motlle tipus cake (o el que preferiu) amb paper film.
  2. Posar la llet condensada en un bol i afegir la nata amb el formatge i el gingebre en pols. Barrejar.
  3. Afegir el suc de llimona a poc a poc i remenar fins que tinguem una crema homogènia.
  4. Sucar les galetes en la llet.
  5. Agafar el motlle forrat amb paer film i fer capes amb la crema, galetes, crema, galetes i acabar amb crema.
  6. Deixar referdar un mínim de 4 hores a la nevera. Millor fer-l'ho la nit d'abans.
  7. A mi m'agrada posar-lo mitja horeta abans de menjar al congelador perquè estigui ben fred.
  8. Desmotllar el pastís en una safata i decorar amb festucs trossejats i la ratlladura de llima.
Bon profit!


FONT: Laura Ponts per IG.