El diumenge vam anar a dinar a casa els pares i aprofitant que també venien els avis a dinar, vaig fer aquesta mousse, i va agradar molt! Després d'un bon àpat i va molt bé ja que és una mousse molt lleugera. Si hi voleu hi podeu afegir una mica de ron, i aíxí tindreu una mousse de "mojito"! :)
INGREDIENTS
- 1 pot de llet evaporada IDEAL
- 100 gr de sucre
- ratlladura de 2 llimes
- 150 cc de suc de llima
- 1 full de gelatina hidratada
- OPCIONAL: 3 cullerades de Ron
- Repartir la llet evaporada en glaçoneres i congelar un mínim de 10 hores.
- Introduir el sucre en el vas de la Thermomix i programar: 30'' - T.0 - V. 5-10
- Afegir la ratlladura de llima: 5'' - T.0 - V. 5-10
- Retirar i reservar.
- Sense rentar el vas, afegir els glaçons de llet congelats i programar: 20'' - T.0 - V. 5
- Acoblar la papallona i programar: 3' - T.0 - V. 3
- Afegir el suc de llima amb la gelatina fosa i el sucre reservat i programar: 10'' - T.0 - V. 3
- Posar la crema en copes i decorar amb pell de llima.
- Servir molt fred.
Bon profit!
FONT: Escola de Cuina Gormand