Aquest és el segón postre que vaig fer per l'aniversari del meu avi. Una banda de full amb poma per picar amb els cafès.
Com que la pasta de full és molt fàcil de manipular, vaig fer un 90 ben bonic pq fes festa!!!
És realment boníssim i malgrat que estàvem tipíssims del dinar, no va sobrar ni un trosset! jejeje!
INGREDIENTS
Com que la pasta de full és molt fàcil de manipular, vaig fer un 90 ben bonic pq fes festa!!!
És realment boníssim i malgrat que estàvem tipíssims del dinar, no va sobrar ni un trosset! jejeje!
INGREDIENTS
- dues làmines de full
- pomes golden
- mermelada d'albercoc
- gelatina
- Retallar en cada làmina de full el número desitjat. Punxar-lo.
- Tallar les pomes a grills i disposar-ho a tot el volt del full.
- Enfornar durant 25-30 minuts a 180º.
- Encara calent, pintar amb la mermelada d'albercoc passada pel xinés i amb gelatina.
- Deixar refredar.
Bon profit!