Aquesta mousse ja l'he preparat dues vegades en una setmana, amb això us ho dic tot!!!
La primera pel finde rural que vam anar en familia i l'altra pel sopar de Germanor que vam fer la setmana passada a l'escola del Jan i la Carlota i on cada familia porta menjar i beure per compartir amb la resta de famílies de la classe dels nostres fills.
Jo vaig portar aquesta mousse i com tothom em va demanar la recepta, aquí teniu! :)
Unes postres ben fresques per aquests dies de tanta calor on no volem encendre el forn! La combinació de la mousse amb el Lemon Curd és DE-LI-CIO-SA!!!!
INGREDIENTS
- 4 iogurts de llimona
- 80 gr sucre
- 400 gr de nata per montar
- ratlladura d'1 llimona
- 6 fulles de gelatina
- Lemon Curd (és una crema de llimona anglesa, la podeu fer o comprar ja feta en molts supermercats, normalment la comercialitza la marca Wilkin & Sons)
- Posar a hidratar les fulles de gelatina.
- Barrejar 3 iogurts amb el sucre i la ratlladura de llimona.
- Calentar un iogurt al microones durant 30-40 segons i afegir la gelatina ben escorreguda. Incorporar-lo a la resta de iogurts i barrejar bé.
- Montar la nata.
- Incorporar amb moviments envolvents la nata a la barreja de iogurt.
- Abocar en motlle i reservar a la nevera mínim 6 hores. Millor fer la nit anterior.
- Servir amb el lemon curd per sobre i gerds per decorar.
NOTA: Utilitzeu un motlle que sapigueu segur que desmotlla bé. Jo he utilitzat un de silicona. Un truc és posar spray antiadherent de reposteria i sinó en teniu pinzellar la superficie amb oli i sucre llustre per facilitar el desmotllat).
Bon profit!
FONT: Cómo Como