El dia 12 d'abril la Carlota va fer 1 anyet!!! M'ha passat taaan ràpid!!! Sembla un tòpic però sembla ahir quan va néixer...I ara ja hem celebrat el seu aniversari! La Carlota és la nostra nina d'ulls blaus, un belluguet com el seu germà, no para quieta, camina des dels 9 mesos i és igual de simpàtica i riallera que el Jan! I guapa a rabiar :)
La festa d'aniversari la vam haver de posposar una setmana ja que els dos van passar la varicel.la, però aquest diumenge ens vam reunir familia i amics a casa per poder-ho celebrar! I tota festa ha de tenir un super pastís, i aquest és el que li vaig fer pq bufés la seva primera espelma: un pastís de la Hello Kitty!!!
Tothom va quedar bocabadat al veure'l!!! Va triunfar entre els més petits i és que li volien fer petons i tot! jajaja!!!
A mi els pastissos de fondant no m'acaben d'agradar, així que me les vaig ingeniar per fer-li la forma desitjada. Un bon pa de pessic farcit de trufa cuita i cobertura de xocolata blanca. Un èxit!!! No va sobrar res!!!! Bona senyal, oi?
I com podeu veure la Carlota va tenir un ajudant d'excepció per bufar l'espelma!!!
Per molts anys princesa!!!
I recordeu que ara també em podeu seguir a través de la pàgina del facebook de El Cullerot Festuc, us espero!
INGREDIENTS BISCUIT
- 150 gr de farina
- 150 gr de sucre
- 5 ous
- una cullerada de llevat en pols
- Montar els ous i el sucre a punt de relleu.
- Afegir la farina i el llevat tamissats i mesclar amb moviments envolvents.
- Abocar en un motlle previament engreixat i enfornar durant 30 minuts a 180º.
- Un cop fred, donar-li la forma desitjada.
- 100 gr de xocolata negra
- 500 cl de nata per montar
- 50 gr de sucre
- Bullir la nata amb el sucre.
- Retirar del foc i afegir la xocolata barrejant bé fins que quedi tota dissolta.
- Deixar refredar a la nevera un mínim de 24 hores i montar-la.
ALTRES INGREDIENTS
- xarop a 30º
- xocolata blanca de cobertura
- llaminadures
- galetes tipus "Mikado"
MONTATGE DEL PASTÍS
- Partir el biscuit i xupar-lo amb el xarop i farcir amb la trufa, deixant una mica per decorar els laterals.
- Extendre la iema clara sobre la coberta del pastís.
- Desfer la xocolata blanca i cobrir tot el pastís.
- Decorar amb les llaminadures (ulls, nas i llaç), les galetes (bigotis) i cobrir els laterals amb trufa.
- Reservar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!!!