Ja tenia ganes de poder participar en la convocatòria de la Recepta del 15, i aquest mes ens ho han posat molt fàcil, i és que l'ingredient escollit són els bolets!!!
Així que aquest cap de setmana vaig aprofitar per anar a la plaça i comprar fredolics per poder fer aquesta sopa tan i tan bona...que ara que fa fred a casa ens ve molt de gust menjar plats de cullera!
No dubteu a fer-la, és molt senzilla i boníssima!!! :)
INGREDIENTS
- 300 gr de fredolic + 100 gr de fredolics per la guarnició
- la part blanca de 2 porros
- 30 cc d'oli
- 30 gr mantega
- all i julivert
- 800 cc d'aigua calenta
- 4 llesques de pa torrat al forn o fregits
- Netegem els fredolics i els tallem a trossos.
- Sofregim en un cassó el porro tallat ben petit amb l'oli. Condimentem amb sal i sucre.
- Incorporem els fredolics uns 7 minuts i després l'aigua calenta.
- Deixem que bulli uns 12 minuts i si volem ho triturem perquè tingui textura rústica.
- Saltar els 100 gr de fredolics per la guarnició amb all i julivert.
- Servir la sopa molt calenta amb els fredolics saltats i una llesca de pa torrat.
Bon profit!
FONT: Escola de Cuina Gormand.