Avui us porto un aperitiu que és un èxit assegurat!!! Un dip de carxofes super fàcil i deliciós!!!
La recepta és de la Sonia que el va portar al sopar del Pepe's Team del CDE, i em va encantar! Fa poc li vaig demanar la recepta i com ella diu, sempre queda bo, encara que posis els ingredients a ull!!!
Aquest pont ja l'he fet dues vegades, dissabte pel sopar de Vessis i avui per dinar amb la family.
Apunteu-vos la recepta, perquè triunfareu segur!!! Gràcies Sonia!!!
INGREDIENTS
- un pot de carxofes naturals
- 1 paquet de formatge parmesà en pols
- 1 vas de maionesa (2-3 cullerades aprox)
- all en pols
- pebre vermell picant o dolç (segons gust)
- crackers salades (tipus Tuc)
- Escórrer les carxofes i triturar-les amb els dits en un bol.
- Afegir la maionesa, el paquet de parmesà i l'all en pols i barrejar-ho tot.
- Abocar el dip en una safata apta pel forn i espolvorejar amb el pebre vermell picant.
- Posar-lo al forn durant 20 minuts a 180º i servir amb els crackers.