Encara que fa molt mesos que va ser l'aniversari del Jan, el 17 de maig, no volia deixar de publicar el post amb la seva festa!
5 anys es mereixen una súper festa, i el Jan va tenir claríssim que la volia fer d'una de les seves pel·lícules preferides: Toy Story! Aquí teniu les invitacions: Jan Story 5!!!
Preparar la festa d'aniversari ja és una tradició a casa, escollir la temàtica de la festa, pensar en la decoració, encarregar la samarreta temàtica (com cada any a càrrec de Feltrejant!), pensar en les galetes decorades per regalar, el menjar que prepararé.... La veritat és que és una feinada però m'agrada i disfruto tant organitzant-ho que tot l'esforç val la pena quan els veus tant contents! :)
Com que el seu aniversari va caure en diumenge, i després de l'èxit del de la Carlota, vam preparar un súper esmorzar amb la família i amics on no va faltar de res: Lemon Cake, Bundt Cake de Nutella, Bescuit de Donut, magdalenes, Cheese Cake, pizza rolls, trena de pernil dolç i formatge, caracoles de Nutella, natilles de vainilla i de xocolata, entrepans, crispetes i llaminadures. Van arrasar! No va sobrar res, bona senyal, oi?
Pel que fa al pastís, el Jan volia un pa de pessic farcit de trufa amb lacasitos, i després de la currada del de la Carlota ho vaig agrair! jajaja!!!
Va ser un dia fantàstic, on petits i grans vam passar un dia genial! ;)
La recepta del Coc de la Cerdanya la vaig preparar per l'aniversari conjunt de la classe del Jan que vam organitzar al mes de Juny. Vam fer una festa al parc, amb guerra d'aigua, carreres de sacs i un munt de jocs on ens ho vam passar tots súper bé!!! Sobretot els 8 protagonistes que celebraven que ja tenien 5 anys: felicitats Biel, Núria, Ivet, Roc, Bet, Enric, Lia i Jan!!!
És una coca ideal quan sou molta colla, ja que surt una coca molt gran! És un èxit, ja que queda molt esponjosa i està realment boníssima!!!
INGREDIENTS
- 8 ous
- 600 gr sucre
- 1 culleradeta de suc llimona i sal
- 400 gr de farina
- 200 gr maizena
- 2 sobres de llevat
- vainilla líquida
- 400 cc llet sencera
- 100 cc oli
- ametlles filades
- sucre llustre
- Preescalfar el forn a 180º.
- Separar els rovells de les clares.
- Muntar les clares a punt de neu amb 100 gr de sucre, suc de llimona i sal. Reservar.
- Batre a punt de relleu els rovells, vainilla i la resta de sucre. Afegir a raig fi la llet i oli.
- Tamissar les farines i incorporar-les al batut anterior.
- Agregar les clares delicadament.
- Abocar en un motlle folrat amb paper de forn i empolsinar la superfície amb les ametlles (mides motlle 40x26 cm aprox).
- Coure durant 60 minuts.
- Un cop fred empolsinar amb sucre llustre.
FONT: Escola de Cuina Gormand