Aquest estiu La Fageda em va enviar un lot dels seus gelats perquè els tastessim, ja que estrenaven gustos, formats i disseny. La principal novetat eren els gelats de iogurt fets amb el iogurt de granja de La Fageda que som tan fans a casa.
Com ja us he explicat, a casa som consumidors habituals dels seus productes, així que la proposta ens va encantar a tots! Sobretot als petits de la casa que son uns adictes als gelats i van disfrutar de valent provant tots els gustos! :)
Per fer una recepta una mica diferent, vaig pensar en aquesta manera diferent de menjar gelat, sobretot ara que fa fred i que almenys a casa ens costa més menjar aquest producte, que inevitablement associem a l'estiu. Per això, tot i haver fet aquesta recepta a l'estiu, la publico ara perquè us animeu a fer-la i a menjar gelat també a la tardor i hivern en aquest format tan original.
El contrast de fred i calor el fa irresistible! I a més, súper fàcil de fer! Espero que us agradi!
INGREDIENTS
- pasta de full
- gelat de iogurt amb xocolata i cruixent de cacao (o el gust que vosaltres preferiu)
- sucre
- oli de girasol
- Amb un motlle per fer galetes (o un got), tallar la pasta de full amb varis cercles.
- Afegir en el centre una culleradeta de gelat.
- Humitejar les vores amb aigua i tancar com si fossin unes crestes.
- Congelar un mínim de 24 hores.
- Posar abundant oli de girasol en una paella i fregir directament la massa congelada fins que la pasta de full s'infli i agafi color.
- Arrebossar amb sucre i servir inmediatament.
Bon profit!