Ahir van ser la Gran Mostra Gastronòmica "Tastets" de la Fira de Sant Sebastià a Matadepera que aquest any celebrava la seva edició número 40.
La nostra Escola, la Ginesta, monta una parada cada any i molts pares hi vam col.laborar montant la parada i portant alguna cosa dolça per repartir amb tota la gent que vingués a visitar-nos. Va quedar una parada súper xula, amb photocall, taller pels nens, guirnaldes fetes pels nens d'infantil i plena de pastissos i galetes fetes per les families. No va sobrar res de res!
Foto: Ajuntament de Matadepera
Nosaltres vam portar un Lemon Bundt Cake i un Brownie Cheesecake amb gerds.
El Lemon Bundt Cake és un "must" de casa. És sense dubte el biscuit que més faig. Totes les meves amigues que han parit els hi he regalat un quan he anat a conèixer el bebé i mai falta a totes les festes d'aniversari que preparo. És un èxit sempre, i és que desde que el vaig provar a Galette fet per l'Alba que és un bàsic al meu receptari. No em canso de fer-lo! :)
Vaig aprofitar per estrenar el meu nou motlle que em van portar els Reis, una edició limitada del nordic ware, el motlle Crown Bundt, no pot ser més bonic, va ser amor a primera vista!
INGREDIENTS
- 4 ous
- 250 gr sucre
- ratlladura de 2 llimones
- 200 gr farina
- 1 culleradeta de llevat
- 150 gr nata líquida
- 50 gr manetga fosa
- Per glassejar: suc de llimona + sucre glaç
- Batre els ous i el sucre fins que doblin el volum.
- Tamissar la farina amb el llevat i integrar a la barreja anterior junatment amb la ratlladura de llimona.
- Afegir la nata i la mantega fosa.
- Abocar en un motlle previament engreixat.
- Coure durant 45 minuts a 170º.
- Deixar refredar 10 minuts i desmotllar sobre una reixeta.
- Per glassejar barrejar el sucre glaç i suc de llimona i cobrir el bescuit.
- Deixar refredar.
FONT: Alba de Galette