Hola!!! Queda algú per aquí abans de marxar de vacances??? Nosaltres les comencem aquest divendres, marxem unes setmanes a la platja, on gaudirem d'estar junts, de passejades, de piscina, platja, gelats i molt moments únics, però sobretot intentarem desconectar una mica i gaudir moltíssim del Jan i la Carlota.
Abans de marxar us deixo un biscuit realment boníssim!!! El vaig fer per l'aniversari del Jan i després per el berenar amb la SuperLLiga i a tothom els hi va encantar. Doncs aquí teniu la recepta.
Tenia moltes ganes d'utilitzar el carbassó per fer un bescuit i és que li dóna textura super humida i esponjosa, i no patiu pel gust, hi va haver gent que tot hi no agradar-li el carbassó ni se'n va donar compte que en portava i va repetir i tot! jajaja!!! La llimona, el coco i el gengibre fan una combinació ideal,
Us el recomano al 100%, no deixeu de fer-lo, serà un èxit segur!!!
Bones vacances, ens "veiem" a la tornada! I recordeu que em podeu seguir a través del Facebook :)
INGREDIENTS
- 100 gr farina integral
- 150 gr farina normal
- 1 culleradeta de bicarbonat
- un pessic de sal
- 250 gr de carbassó amb pell ratllat
- 180 gr de sucre morè
- 3 ous
- ratlladura de llimona
- 10 gr de gengibre fresc ratllat
- 1 iogurt de llimona
- 50 gr de coco ratllat
- 100 cc d'oli girasol
- Preescalfar el forn a 180º.
- En un bol barrejar el sucre amb la ratlladura de llimona i gengibre. Afegir els ous, iogurt i oli i batre un parell de minuts amb la batedora elèctrica.
- Incorporar les farines tamissades amb la sal i bicarbonat.
- I per últim el carbassó ratllat i barrejar bé.
- Abocar en un motlle i coure al forn a 180º durant 50-60 minuts.
- Deixar refredar i desmotllar.
FONT: Recetario de Canecositas