19/6/12

BROWNIE D'OREOS



Aquest brownie d'Oreos el vaig fer per la festa del Jan i va tenir un èxit rotund!!! Tothom  va repetir! :))

Quan vaig veure la recepta va passar a dalt de tot de pendents i va ser un encert!!! Jo reconec que mai abans havia probat aquestes famoses galetes, però la combinació és realment fantàstica!! Us animo a fer-lo que és molt fàcil de fer i boníssim!!!



INGREDIENTS


  • 165 gr mantega
  • 200 gr xocolata negra de cobertura
  • 3 ous + 2 rovells
  • 50 gr farina
  • 100 gr de sucre
  • 65 gr seucre morè
  • 1 culleradeta de cacao pur en pols
  • vainilla líquida
  • un pessic de sal
  • 20 galetes Oreo
  • 60 gr de gotes de xocolata 
  1. Fondre la mantega al microones i afegir la xocolata negra barrejant bé fins que estigui tot ben integrat.
  2. Batre els ous amb els rovells i vainilla fins que tripliquin el volum.
  3. Afegir el sucre i el sucre morè en dues vegades i continuar batent.
  4. Incorporar el xocolata, la farina tamissada, el cacao i la sal.
  5. Abocar una part de la barreja en un motlle previament engreixat, repartir unes quantes oreos pel motlle i cobrir amb la resta de la barreja.
  6. Trossejar per sobre unes quantes oreos i gotes de xocolata.
  7. Enfornar durant 25 minuts a 180º.
  8. Deixar refredar i decorar amb sucre glaç.
Bon profit!!!

4/6/12

CREMA DE IOGURT GREC AMB NESPRES AL COINTREAU



A casa som uns grans consumidors de iogurts i des de que tenim al Jan encara més. De postres sempre que li preguntem que vol, contesta "ulul". Se'n pot arribar a menjar 2 de seguits com si res, així que mai falten a la nostra nevera.

Quan des de La Fageda es van posar en contacte amb mi per si volia probar el nou producte que havien tret al mercat,el iogurt grec, no ho vaig dubtar ni un moment. I és que a casa és la marca que consumim habitualment. I és que apart de la gran tasca que duen a terme per integrar les persones que pateixen alguna discapacitat psíquica o mental aguda, apart de ser una empresa catalana, els iogurts i productes làctics que elaboren són d'una gran qualitat i estan boníssims!!! Si encara no els heu tastat, cosa que dubto, us animo a fer-ho! Molt, molt bons!


Aquesta crema de iogurt grec amb nespres és boníssima! Jo vaig aprofitar les restes que tenia del biscuit de xocolata del pastís del Mickey del Jan, peró li podeu posar uns melindres, magdalenes o fins i tot unes galetes.

Una recepta fàcil de fer amb ingredients que tots tenim a l'abast, i és que qui ha dit que no podem gaudir d'unes bones postres fàcils, sanes i sense complicacions? Prove-ho i ja m'ho direu!


INGREDIENTS (per 2 vasos)


  • biscuit de xocolata (o melindres, magdalenes, galetes...)
  • 4 nespres
  • sucre morè
  • xarop a 30º
  • cointreau
  • 200 cc de iogurt grec naturals La Fageda
  • 200 cc de nata
  • 2 cullerades de sucre glaç
  • 2 cullerades de cointreau
  • unes gotes de vainilla líquida
  1. Montar la nata amb els sucre glaç.
  2. Batre el iogurt i afegir la nata montada juntament amb la vainilla i les 2 cullerades de cointreau. Reservar a la nevera.
  3. Per fer el xarop a 30º, posar a bullir un parell de minuts la mateixa quantitat de sucre que d'aigua. Reservar.  Un cop fred, afegir un rajolí de cointreau.
  4. En una paella, posar els nespres tallats a quadrets amb unes cullerades de sucre morè. Caramelitzar un parell de minuts.
  5. Disposar en el vas on anem a servir la crema de iogurt, una base de biscuit de xocolata.
  6. Xopar-lo amb la barreja de xarop i cointreau.
  7. Afegir la crema de iogurt.
  8. Decorar amb els nespres.
Bon profit!!!