Aquest matí el Riqui ha portat a la feina aquest Brownie Cheesecake per compartir amb els seus companys, i és que dilluns comença una nova aventura professional, i aquesta setmana ha estat de despedides.
Dilluns ja va compartir un Pastís de Pastanaga amb els Directors de la seva zona, la recepta ja la teniu al blog (aquí) i us animo a fer-la perquè és deliciosa. Va ser un èxit em va dir! :)
I avui els hi tocava als companys de la seva oficina. Aquest brownie cheesecake reuneix dues receptes típiques americanes en una i la combinació no pot ser més bona. Les seves companyes els hi ha encantat...només dir-vos que se'n volgut emportar un tros a casa i fins i tot algún "contraban" hi ha hagut, oi Mercè? jajaja! Així que no deixeu de fer-lo!! :)
INGREDIENTS
Pel Brownie
- 150 gr de xocolata negre de cobertura
- 200 gr mantega
- 4 ous
- 150 gr sucre blanc
- 70 gr farina
- Fondre al bany maria o al microones a intervals de 40 segons la xocolata amb la mantega.
- Batre els ous amb el sucre fins que doblin el volum.
- Afegir la farina tamissada i batre fins tenir una massa homogènia.
- Abocar la xocolata desfeta a raig fi i batre a velocitat baixa fins integrar molt bé tots els ingredients.
- Abocar en un motlle cuadrat 20x20 previament engreixat.
Pel Cheesecake
- 600 gr de formatge per untar
- 2 ous
- 30 gr maizena
- 120 gr sucre blanc
- Calentar el forn a 200ºC.
- Abocar tots els ingredients en un bol i batre fins que sigui una massa homogènia i sense grumolls.
- Repartir la massa amb una cullera per sobre del brownie i allisar la superficie.
- Amb una cullera barrejar lleugerament les dues capes fent uns dibuixos perquè la cheesecake penetri en el brownie i viceversa.
- Coure al forn durant 35 minuts a 180ºC.
- Deixar refredar.
Bon profit!
FONT: Las Recetas de MJ