El dia 31 d'octubre vam celebrar la ja tradicional CASTAWEEN amb els amics!!! Aquest any va ser passada per aigua i els nens es van mullar una mica fent "Truco o Trato", quina llàstima! Sort que tenia preparat un bon arsenal de llaminadures a casa.
La nostra disfressa d'aquest any va ser STRANGER THINGS! Una sèrie que ens va encantar i que estem desitjant estrenin ja la tercera temporada. Mentrestant ens vam ficar al personatge de la Eleven, Dustin, Sheriff Hooper, la Joyce Byers i el waffle Eggo que tant li agrada a la Eleven. Només ens faltava el demogorgon. Que us sembla?
Com cada any, no van faltar els panellets que vam fer amb el Jan, Carlota i l'Ona. És una de les tradicions que més m'agraden, ja que jo desde ben petita també els feia amb ma mare i ma germana, i m'encanta que ara aquesta tradició sigui amb els meus fills. :))
Com sempre, teniu la recepta dels panellets aquí.
I el diumenge 4 de novembre vam fer un super dinar a casa la meva sister per celebrar el Sant de la Carla i la Carlota! A la nostra familia celebrem tot lo celebrable i qualsevol ocasió és una bona excusa per reunir-nos. Felicitats Boniques!!!
De postres vaig fer aquest Pastís de Moniato, ja que tenia excedent de moniatos cuits de la Castanyada!
La recepta original és amb carbassa, però amb el moniato està deliciós. Al blog ja tinc una recepta de Sweet Potato Pie. Aquesta recepta d'avui és del magnífic bloc de El Rincón de Bea que té unes receptes americanes increibles!
Aquest pastís està boníssim acompanyat de nata montada (sense sucre per contrarestar la dolçor del pastís). Espero que el feu ara que és de temporada!
INGREDIENTS
- 1 làmina de pasta brisa
- 3 ous
- 1 1/2 culleradeta de canyella
- 3/4 culleradetade gingebre en pols
- 1/4 culleradeta nou moscada
- 1/4 culleradeta clau mòlt
- 1 pessic de sal
- 150 ml nata líquida
- 150 cl de llet sencera
- 175 gr sucre morè
- 450 gr purè de moniato cuit
- nata per montar
- Forrar un motlle amb la pasta brisa i precoure a 200º durant 8 minuts.
- Passar pel túrmix el moniato fins fer-lo puré.
- En un bol batre els ous amb les espècies fins que estigui integrat.
- Afegir-hi la llet, nata i sucre fins que tinguem una mescla homogènia.
- Incorporar el pure de moniato i coure en un cassó a foc baix durant un 7-9 minuts sense deixar de remenar fins que comenci a espessar (no a de bullir). Retirar del foc.
- Abocar a sobre la massa i coure al forn durant 40 minuts a 175º.
- Deixar refredar almenys 2 hores sobre una reixa.
- Decorar amb nata montada i una mica de canyella.
Bon profit!
FONT: El Rincón de Bea