Avui han vingut a berenar a casa la meva colla, ha sigut un èxit de convocatoria i és que ara feia temps que no coincidíem tots, així que ha sigut un dia molt especial per tots!!! Bé, tots tots no erem pq faltaven 3 parelles, però tot hi així hem sigut una bona colla! 16 adults i 7 petits (des de 3 anys a 4 mesos)...així que com us imaginareu ha estat una tarda moooolt divertida i és que els peques s'han portat molt bé!!! Repetirem segur!!! :)
Per berenar he fet el Carrot Cake, el Hot Dog Cake (dos pastissos que mai fallen! i que podeu trobar les receptes clicant a l'enllaç) i aquest Chocolate Pound Cake de la Trota. És un pastís per xocoadictes ja que té un gust pronunciat de xocolata i va cobert d'una generosa cobertura també de xocolata... Així que si us agrada, no dubteu a fer-lo!!! La mica que ha sobrat se l'han emportat...això ja ho diu tot, oi? :)
I ara també em podeu seguir a través de la pàgina del facebook de El Cullerot Festuc, us espero!
I ara també em podeu seguir a través de la pàgina del facebook de El Cullerot Festuc, us espero!
INGREDIENTS
- 250 gr de mantega pomada
- 250 gr de sucre
- 5 ous
- 50 gr de cacao pur en pols
- 200 gr de farina tamissada
- vainilla líquida
- un pessic de sal
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Per la cobertura: 200 cc de nata + 200 gr de xocolata de cobertura
- Preescalfar el forn a 180º.
- Batre en un bol la mantega amb el sucre
- Afegir d'un en un els ous i continuar batent molt bé cada cop que incorporem un.
- Afegir la vainilla líquida.
- Incorporar la farina, el llevat, el cacao en pols i la sal.
- Abocar en un motlle tipus cake previament engreixat i coure durant uns 40 minuts a 180º. Deixar refredar.
- Per fer la cobertura, posar en un casso la llet a bullir. Abocar en un bol on tindrem la xocolata. Esperar un parell de minuts i remenar fins que estigui fosa.
- Abocar sobre el cake i deixar refredar almenys 1 hora abans de menjar.
Bon profit!!