22/10/18

CHEESECAKE



Ahir vam fer una barbacoa a casa amb els nostres Vessis! L'Emma i el David i la Mone i el Pol amb tota la canalla. Això és millor que viure a Melrose Place o a Wisteria Lane... jajaja!


Els nens s'ho van passar super bé i els pares com veieu més... :) Fins i tot a les copes van venir també la Mireia i el Marc! Visca els Vessis!!!! :)



De postres vaig repetir amb un pastís de formatge, ja sabeu que tinc predilecció i tenia ganes de probar aquesta recepta de la Betina Montagne que va fer la Sonia de EntreHarinas. Ens va encantar a tots!!! 



Els pastissos de formatge tenen l'avantatge que són fàcils de fer, es fan el dia abans i acostumen a agradar a tothom. Així que si us animeu a fer-lo, segur que serà un èxit!

INGREDIENTS
  • Per la base: 140 gr galetes + 60 gr mantega
  • 800 gr formatge tipus philadelphia
  • 220 gr sucre
  • 40 gr farina
  • un pessic de sal
  • 200 cc de nata per montar
  • 3 ous
  • vainilla líquida
  • mermelada de maduixa
  • fruits vermells per decorar
  1. Encendre el forn a 180º.
  2. Triturar les galetes i afegir la mantega fosa. Barrejar fins tenir una massa compacte.
  3. Forrar la base d'un motlle de 18 cm amb paper de forn. Cobrir la base de galetes i coure durant 8 minuts. Reservar.
  4. Mentrestant fer la crema. Batre el formatge durant 3 minuts, incorporar el sucre i la farina. Seguidament afegir la nata, vainilla i sal. I finalment els ous d'un en un, fins que sigui una crema homogènia.
  5. Abocar a sobre la base de galetes ja freda. 
  6. Forrar els laterals del motlle amb paper alumini perquè no entri aigua i coure al bany maria durant 1 hora aprox a 150º. 
  7. Apagar el forn i deixar refredar el pastís amb la porta una mica oberta. 
  8. Reservar a la nevera fins el moment de servir.
  9. Decorar amb la mermelada i els fruits vermells.

  10. Bon profit!
FONT: EntreHarinas