Aquest pont hem marxat amb amics de casa rural a Alp, ha estat un finde increible, així com increible van ser les cues que vam trobar... jajaja!!!
Aquests findes acostumen a ser bastant gastronòmics, així que jo vaig portar aquest NY CheeseCake. Una nova recepta per ampliar la col.lecció de pastissos de formatge que em xiflen!
INGREDIENTS
- BASE: 100 gr de galetes + 60 gr mantega fosa
- 4 ous
- 200 gr sucre
- 600 gr de formatge tipus philadeplhia
- 500 cc nata per montar
- 1 iogurt grec
- mermelada de gerds
- fruits vermells
- Encendre el forn a 180º.
- Triturar les galetes i afegir la mantega fosa.
- Forrar la base d'un motlle de 18 cm amb paper de forn. Cobrir la base de galetes i coure durant 8 minuts. Reservar.
- Mentrestant fer la crema. Batre els ous amb el sucre fins que blanquejin. Afegir la nata, iogurt i formatge fisnq ue estigui una crema homogènia.
- Abocar a sobre la base de galetes ja freda.
- Forrar els laterals del motlle amb paper alumini perquè no entri aigua i coure al bany maria durant 1 hora i 45 minuts a 150º.
- Apagar el forn i deixar refredar el pastís amb la porta una mica oberta.
- Reservar a la nevera fins el moment de servir.
- Decorar amb la mermelada i els fruits vermells.
FONT: Dulces Sentimientos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada