15/10/18

NEW YORK CHEESECAKE



Aquest pont hem marxat amb amics de casa rural a Alp, ha estat un finde increible, així com increible van ser les cues que vam trobar... jajaja!!!


Aquests findes acostumen a ser bastant gastronòmics, així que jo vaig portar aquest NY CheeseCake. Una nova recepta per ampliar la col.lecció de pastissos de formatge que em xiflen!



INGREDIENTS
  • BASE: 100 gr de galetes + 60 gr mantega fosa
  • 4 ous
  • 200 gr sucre
  • 600 gr de formatge tipus philadeplhia
  • 500 cc nata per montar
  • 1 iogurt grec
  • mermelada de gerds
  • fruits vermells
  1. Encendre el forn a 180º.
  2. Triturar les galetes i afegir la mantega fosa. 
  3. Forrar la base d'un motlle de 18 cm amb paper de forn. Cobrir la base de galetes i coure durant 8 minuts. Reservar.
  4. Mentrestant fer la crema. Batre els ous amb el sucre fins que blanquejin. Afegir la nata, iogurt i formatge fisnq ue estigui una crema homogènia.
  5. Abocar a sobre la base de galetes ja freda. 
  6. Forrar els laterals del motlle amb paper alumini perquè no entri aigua i coure al bany maria durant 1 hora i 45 minuts a 150º. 
  7. Apagar el forn i deixar refredar el pastís amb la porta una mica oberta. 
  8. Reservar a la nevera fins el moment de servir.
  9. Decorar amb la mermelada i els fruits vermells.
Bon profit!