29/10/18

PASTÍS DE XOCOLATA FONDANT



Ahir vam fer una trobada amb la colla de la uni a Manresa. El temps no va acompanyar massa, però tot i així vam passar un dia fantàstic on petits i grans vam disfrutar moltíssim. Va faltar la Conx, que això de que visqui a San Sebastiàn no ens permet veure-la tant com voldríem, però per sort el sopar més esperat de l'any si que coincidirem tots!!! Yupiiii!!!




Avui és l'aniversari de la Núria, i li vaig fer aquest pastís de sorpresa perquè bufés les espelmes amb tots nosaltres. No s'ho esperava gens, i crec que la cara que va fer ho diu tot! 




Moltes Felicitats Hen!!! Que tots els teus desitjos es facin realitat! I per molts més aniversaris juntes!


El pastís el vaig fer amb la Thermomix, i ens va agradar molt a tots. Això si, us ha d'agradar la xocolata que és contundent!  Però no va sobrar res i als petits també el van devorar!


INGREDIENTS

  • 200 gr xocolata de cobertura
  • 200 gr mantega
  • 150 gr sucre
  • 5 ous
  • 1 cullerada de farina
  • 1 pessic de sal
  1. Precalentar el forn a 160º. 
  2. Posar al vas la xocolata i fer un parell de cops de Turbo.
  3. Afegir la manetga i programar: 6' - T.37 - v. 2
  4. Afegir la resta d'ingredients i programar: 15'' - V. 4
  5. Abocar en un motlle de 22 cm previament engreixat i enfornar 35 minuts a 160º. (Nota: el centre us sortirá humit pq queda fondant per dins).

INGREDIENTS PER LA COBERTURA


  • 150 gr xocolata de cobertura
  • 50 gr mantega
  • un rajolí de llet
  • un rajolí de mel
  • 10 gr aigua
  1. Posar al vas la xocolata i fer un parell de cops de Turbo.
  2. Afegir la resta d'ingredients i programar: 4' - T.37 - v. 2
  3. Abocar per sobre del pastís i deixar refredar.
  4. Guardar a la nevera i treure un parell d'hores abans de menjar.
Bon profit!!!


1 comentari:

La Cuina de l'Olga ha dit...

Un pastís deliciós que està fet amb molt amor! Que bonic poder mantenir aquesta relació amb els companys d'universitat!
Una abraçada i molts petons,
Olga