Ahir vam anar a sopar a casa la Gemma i el Toni, i de postres vaig portar aquest pastís semi fred de maduixes i mascarpone.
La Gemma ens va fer un sopar de luxe (boníssim tot reina!!!), i per fer baixar que millor que un pastís refrescant... Així que ara que ja trobem maduixes al mercat és un pastís que heu de probar... És molt fàcil de fer i el resultat va agradar molt a tots.
INGREDIENTS
- 500 gr de maduixes
- 200 gr de sucre
- suc de llimona
- 1 terrina de mascarpone (250 gr)
- 400 cc de nata per montar
- 9 fulles de gelatina
- Hidratar les fulles de gelatina en aigua freda.
- Posar en un cassó les maduixes tallades a trossos, el sucre i el suc de llimona i coure com si fessim una mermelada durant uns 15-20 minuts. (Thx: 5''- v.5 i després 10' - T.100 - v.3).
- Triturar, incoporar les fulles de gelatina i deixar refredar.
- Montar la nata.
- Un cop la mermelada de maduixa estigui freda, barrejar el mascarpone i amb moviments envolvents la nata.
- Abocar en un motlle rectangular i guardar al congelador.
- Passar-ho a la nevera un parell d'hores abans de servir.
- Decorar amb fruits vermells.
FONT: Velocidad Cuchara.
11 comentaris:
Fa molt bona pinta! M'encanten aquests pastissos frescos que van bé per baixar el menjar. Un petó
Eva, amb la calor que feia avui aquestes postres entren deliciosament! I ben refrescants.
Petons!
a veure quan us convidem a sopar i així portes tu les postres!!!! mai he fet res similar, i m'has donat una gran idea!!!! molts petonets reineta!!!!!
Una bona opció per aprofitar les maduixes i amb el mascarpone ha d'estar boníssim
Ester
M'encanten aquests pastissos freds amb fruites, són la millor opció per després d'un sopar contundent. Quina sort que tenen els teus amics, que la convidada els porti un pastís tan bo! ;)
Que bones les maduixes! i combinades amb mascarpone ja no diguem!!
petonets maca!
Ara que ja comença a fer menys fred ja venen de gust aquest tipus de pastissos! Precisament ahir estava pensant en començar a fer gelats. T'ha quedat un pastís genial i ben fresquet que segur que després del sopar us va sentar genial :)
Quin pastís més rebò!! Me l'apunte, no cal dir-ho!!!
Molt bo! I cal aprofitar bé la temporada de les maduixes, que ja comencen a ser bones!M' anoto la recepta!!
Bonísssim!!!!! el tastarem, sens dubte!!!
Eva aquest no s' escapa!! El faré si o si!!
Per cert, sóc la Bea de l'Avet.
Petons
Publica un comentari a l'entrada