10/6/08

SPIRO DOGS


Aquesta recepta ja fa temps que la tenia a la llista de pendents, la he vist a molts blogs i avui per sopar m'he animat a fer-la! Haig de dir que ens ha agradat molt...i és que a casa ens agrada fer aquest tipus de sopar (i després em pregunto pq minva la roba! ;)). Jo he seguit la recepta de l'Auro.

INGREDIENTS
  • 400 gr de farina
  • 20 gr de llevat de forner
  • 100 cc de llet
  • 100 cc de cervesa (a casa fem servir la Moritz)
  • 50 cc d'oli
  • un pessic de sal
  • salsitxes cuites
  • formatge (tipus tranchettes)
  • bacon
  1. Introduim en el vas de la Thermomix la llet, cervesa i oli i programar: 1' T 40º V.2
  2. Afegir el llevat i programar: 10'' V.6
  3. Afegir la farina ple bocal a poc a poc i programar: 4' v. espiga
  4. Retirar la massa i abocar en un bol previament untat amb oli. Tapar amb paper film i deixar llevar 30 minuts.
  5. Estirar peces de la masa no gaire primes i disposar a sobre el formatge, el bacon i la salsitxes, si volem podem posar ketchup i mostassa. Enrotllar i deixar llevar 1 hora.
  6. Enfornar a 180º fins que estiguin dauradets.

Bon profit!!!

12 comentaris:

Ester ha dit...

Sort que no tinc la thermomix sinó aquest tipus de sopar, anti operació bikini caurien cada dos per tres
Moltes felicitats
Ester

Anònim ha dit...

Uf, quina pinta més bona...

Eva, t'escric al mail sobre el motllo.
Petons.

Gemma ha dit...

Ep! Jo també he vist aquests "spiro dogs" a molts blogs, però no em decideixo a provar-los... Segurament és perque les salsitxes cuites (o frankfurts) no m'agraden :(
Creus que pots quedar bé canviant les salsitxes per pernil dolç?

Anònim ha dit...

Eva, ha d'estar de mort peró estic fent una mica l'operació bikini. La recepta la poso a la llista i la faré més endavant.
Fins aviat
Susanna.

El cullerot Festuc ha dit...

Ester, sense la Thermomix també ho pots fer. Formes un volcà amb la farina, afegeixes el llevat, els líquids i la sal i ho vas amassant. No és una massa que necessiti gaire amassat, pel que sense máquina ho pots fer prefectament!!...Està boníssim!!!

Maria, ja t'he contestat! ;)

Gemma, segur que amb pernil dolç està boníssim també!!..Jo tb he vist gent que ho ha fet amb pernil salat, sobrassada, etc. Així que és qüestió de provar! A veure si t'animes!

Susanna, una mica calòric si que és...tot lo bo engreixa!!!

Petunets,
Eva.

La cuina vermella ha dit...

Nennna! Menys mal que no estem sols al món i quina alegria de saber que a tu la roba també et minva! A casa, també comprem la Moritz... em de fer país entre tots, no?
Llàstima de no poder-la fer, nosaltres tampoc no tenim termomix, ni microones, ni tele, ni wii, només amor!
petons, xula!

Pebbles ha dit...

Com ja l'has explicat sense la termomix, ja la puc pusar a la llista, però serà després de l'operació bikini.
No vegis la llista com va creixen, amb les receptes tan bones que aneu fent.

Moltes felicitats
Eva

El cullerot Festuc ha dit...

Parella vermella!!:..Sisisi, hem de fer país: la cervesa Moritz i la Llet Nostra...jejeje!!! Si mireu els comentaris anteriors, he explicat com es fa manualment, així que a minvar la roba! ;)

Eva, dp d'uns quants dies amb amanides, ja veuras que bons que trobes aquests Spiro Dogs!

Petunets,
Eva.

la divina ha dit...

Bufa! Si li ensenyo això al meu xicot, ja veig que tocarà fer-ne sovint. :) La veritat és que queda molt original i molt ben presentat... Saps què et dic? Que l'operació bikini ja la farà un altre!!

El cullerot Festuc ha dit...

Divina, al meu marit tb es va quedar alucinat!...La sort és que congelen perfectament una vegada cuits, així que si en fas i et sobren cap al congelador! Així tindras al teu xicot content! ;)
Petunets,
Eva.

Anònim ha dit...

Hola Eva,

Voldria fer aquesta recepta que crec que ha de ser meravellosa, al meu fill li encantarà, però tinc uns dubtes. La farina que has posat, és farina normal o de força ? i l'oli, és d'oliva ? o li donarà un gust fort. Per últim...quin llevat compres tu ?
Moltes gràcies per tot, ja saps que encara que no escrigui gaire, formo part del teu grup de fans...Estic encantada amb el teu bloc.....totes les receptes que he fet, ens han ecantat...a quina millor.
Una abraçada,
Esther

El cullerot Festuc ha dit...

Hola Esther, fes-lo segur que triunfes!! A casa agrada moltíssim, i els que te sobrin els pots congelar.
La farina és normal i l'oli d'oliva. El llevat és de forner i es compra als forns o bé al Mercadona venen uns cubs de llevat en la zona de refrigerats.
M'en alegr que facis les receptes i que us agradin...espero que aquesta també!
Petunets,
Eva.