No tinc perdó de no publicar res des del bateig del Jan!!! Ja en tenia ganes, eh??? :) Espero no tardar tant ara a tornar a publicar...que de cuinar, cuino eh?
Com cada any avui hem celebrat la castanyada amb tota la familia i jo he portat els tradicionals panellets. Crec que és la festa on tenim més postres a menjar: panellets, castanyes, moniatos i gachas. No falta de res a la taula!
La recepta és la mateixa que l'any passat, a casa és la que més agrada: només ametlla i sucre.
Aquest any com a novetat de sabors he fet el de taronja amb xocolata negra, de poma i de gerd liofilitzat amb xocolata blanca.
I com cada any m'he estat esbarallant amb els de pinyons...Uff!! cada any dic que és l'últim cop que els faig...no se'm enganxen ni a la de 3...i quan s'enganxa algún se'm cauen els del costat...en fi...un desatre! jejeje!
- 100 gr de massapà
- 20 gr de taronja confitada
- xocolata de cobertura negra
>
PANELLETS DE POMA
- 100 gr de massapà
- talls prims de poma
- sucre
21 comentaris:
Uns panellets de pastisseria, han quedat fantàstics!
Petons
T'han quedat molt bonics!!! no havia vist mai fer-los amb poma! en prenc nota!
Petonets
Quina passada! lo primer és lo primer....
Eiiii! Quina alegria tornar-te a llegir! Veiem que esteu molt bé! Quines ganes de conèixer en Jan!
Escolta aquest de gerds i xoco blanca segur que eren de caure les llàgrimes de gust!
Petons estimada!
Hombreeeeeeeeeeeee, ya veo que el Jan te ha dejado meterte un ratillo en la cocina.
Queremos foto de la primera papilla de frutas, que titaSu dice que le crío va a decir que tururú, que el como hasta ahora.
Besos familia
eii!! quina pinta! jo posso els pinyons amb remull i faig boles amb les mans, va bé! jo aquest any no he fet!!
petonets
T'han quedat molt bé aquests panellets! No m' estranya que no tinguis temps de publicar, que el petit segur que et dóna prou feina...
A mi aquest any els pinyons se m' han enganxat de conya, he seguit els trucs de la Gemmma i perfecte, mai se m' havien enganxat així, fins i tot em va saber greu no fer-ne més!.
Carme, moltes gràcies!
Mary Lou, es tracta d'innovar algún panellet, encara que els de sempre són els que més triunfen! :)
Silvia A, ja ho pots ben dir! Però tb trobo a faltar el blog!
Cuina Vermella, el gerd liofilitzat m'ha encantat! Ara a probar-lo en altres receptes!
Su, la cara va a ser un poema...6 meses haciendo lactancia exclusiva...pues imaginate!
Ivana, m'ho apunto epr l'any vinent...encara que crec que els de pinyons els comopraré! jejeje!
AnnaFS, jo tb ho vaig fer i res de res!!! Un autèntic desastre!!! :( Sort que són els que menys m'agraden...i només en vaig fer 6!
Petunets, Eva.
evaaaa! i és clar que tens perdó, que tots sabem què és això de tenir un petit tirà governant la teva vida.
espaca't cap aquí sempre que puguis, però! petunets
T'han quedat sensacionals! Les dues noves incorporacions d'aquest any han de ser delicioses, sobretot la de poma i gerds amb xocolata blanca... quin vici! ;)
Uns panellets sensacionalment presentats, marca de la casa. Felicitats!
Quina bona pinta! i pensar que a casa ja s'han acabat, em fa venir una gana llaminera aquesta safata!
Petons
Hola ¡Qué rica la variedad de panellets que has hecho!
A ver si encuentro un hueco y los hago con esta receta, así cambio la que tengo que mi blog que no es la tradicional y me da que ésta que tú haces está muuuucho mejor.
Un abrazo.
Guau! Els de poma í els de taronja amb xocolata tenen una pinta fantàstica! Me'ls apunto de cara l'any vinent!
Petonets
Eva; ... molt ben cuinats eh? aquets panellets, els de sempre i que així sigui durant molt i molt de temps.
Que vagi de gust Eva¡¡
PERTUnets també per a tu Eva i REQUETEPETUNETS per el Jan, si?
Veritablement no tens perdó però es privar-nos de les teves receptes!!!! Petons per al Jan. Els de gerd amb xocolata blanca deuren ser bonissims, caldrà fer-los per poder tastar-los.
Petons
Hola estimada!!! quins panellets més ben fets t´han quedat, encara que et costessin més d´una baralla amb els pinyons :D els de taronja i xocolata els apunto per a l´any que ve...petonets!!!
Hola guapíssima!! :) Tu no et preocupis... el Jan és primer i el blog és per esbarjo. Així que tu publica quan puguis. Però t'haig de dir que et vas marcar una plata de panellets espectaculaaar!!! :)
Petonets!
Quina safata tan tentadora! Jo vaig fer servir el truc de la Gemma d'afegir almívar als pinyons i se'm van enganxar a la primera.
Hola! uns panellets guapíssims i segur ben bons! fa temps que et segueixo i tinc mil coses per aprendre de les teves receptes però et puc ajudar amb els ditxosos pinyons...deixa'ls untats amb rovell mentre fas les boletes i després n'agafes un bon grapat per arrebossar-los, veuràs com queden de pastisseria!
Fins aviat!
Uns panellets guapíssims i segur ben bons! No ens coneixem però fa temps que segueixo el teu blog!M'encanta!
Penso que et puc ajudar amb els ditxosos pinyons...deixa'ls barrejats amb rovell d'ou mentre fas les boletes, agafa'n un bon grapat i arrebossa-les, et quedaran de pastisseria! no falla! Fins la propera i gràcies per compartir tant amb tots!
Publica un comentari a l'entrada