19/6/20

PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA I MERMELADA DE CIRERES


Dissabte passat, després de 3 mesos ens vam reunir tota la família. L'última celebració tots junts van ser els meus 40, el 7 de març, i poc ens imaginàvem aquell dia tot el que ens venia a sobre.

La  meva germana ens va fer un super dinar i jo de postres vaig preparar aquest pastís que ens va encantar!!

No necessita forn, així que és ideal per ara que comença a fer calor i fa mandra encendre el forn.

Xocolata blanca, formatge i mermelada de cireres casolana... Èxit assegurat!!! :)





INGREDIENTS

  • PER LA BASE: 200 gr galetes digestive + 75 gr mantega 
  • 600 gr nata per montar
  • 100 gr de xocolata blanca de postres
  • 300 gr formatge crema
  • 100 gr sucre
  • 2 sobre de quallada
  • PER LA MERMELADA CIRERES: 300 gr cireres + 80 gr sucre + suc llimona

  1. Triturar les galetes i afegir la mantega fosa.
  2. Forrar la base d'un motlle desmotllable de 18 cm amb paper de forn. Cobrir la base de galetes i reservar.
  3. Incorporar tots els ingredients de la crema (nata, xocolata blanca, sucre i quallada) al vas de la thermomix i programar: 10 minuts - V. 3 - T.100 º
  4. Abocar la crema a sobre de la base de galeta i deixar refredar a la nevera un mínim de 4 hores (millor fer la nit abans).
  5. Per fer la mermelada, posar en un cassó al foc les cireres que previamnet li haurem tret el pinyol, el sucre i su de llimona. Tenir a foc lent uns 10 minuts fins que tinguim feta la mermelada.
  6. Deixar referdar.
  7. Per decorar, napar el pastís amb la mermelada de cireres i disposar per sobre alguna cirera fresca.

Bon profit!!!