13/3/25

PILOTETES GREGUES AMB SALSA DE IOGURT


Quan vaig veure aquesta recepta de pilotetes gregues vaig saber que ens encantarien, i així ha estat! 

Ahir les vaig fer per sopar acompanyades d'una salsa de iogurt i van ser un èxit! Brutals de veritat! A tota la família ens han encantat! I la combinació amb la salsa de iogurt és tot un encert! Són molt fàcils de fer i molt sanes ja que es fan al forn. Feu-les, no us penedireu...


INGREDIENTS

  • 500 gr de carn de pollastre trinxada
  • 1 carbassó mitjà pelat i ratllat
  • 1 ceba picada
  • 60 gr de pa ratllat
  • 1 bossa de mozzarella fresca a trossets (l'original porta feta)
  • sal i pebre
  • Salsa de iogurt: 2 iogurts naturals grecs + suc llimona + all en pols + sal i pebre

  1. Precalentar el forn a 200º.
  2. Barrejar en un bol tots els ingredients.
  3. Formar les pilotetes (jo les faig amb l'estri de fer boles de gelat). Me'n van sortir 16 grans.
  4. Colocar-les sobre paper de forn en una safata i pintar-les amb una mica d'oli.
  5. Enfornar-les durant uns 25 minuts.
  6. Per la salsa de iogurt, barrejar tots els ingredients al gust.
  7. Servir les pilotetes calentes acompanyades de la salsa de iogurt.
Bon profit!

FONT: Recepta de Myrto Kalle