Quan vaig veure aquesta recepta de pilotetes gregues vaig saber que ens encantarien, i així ha estat!
Ahir les vaig fer per sopar acompanyades d'una salsa de iogurt i van ser un èxit! Brutals de veritat! A tota la família ens han encantat! I la combinació amb la salsa de iogurt és tot un encert! Són molt fàcils de fer i molt sanes ja que es fan al forn. Feu-les, no us penedireu...
INGREDIENTS
- 500 gr de carn de pollastre trinxada
- 1 carbassó mitjà pelat i ratllat
- 1 ceba picada
- 60 gr de pa ratllat
- 1 bossa de mozzarella fresca a trossets (l'original porta feta)
- sal i pebre
- Salsa de iogurt: 2 iogurts naturals grecs + suc llimona + all en pols + sal i pebre
- Precalentar el forn a 200º.
- Barrejar en un bol tots els ingredients.
- Formar les pilotetes (jo les faig amb l'estri de fer boles de gelat). Me'n van sortir 16 grans.
- Colocar-les sobre paper de forn en una safata i pintar-les amb una mica d'oli.
- Enfornar-les durant uns 25 minuts.
- Per la salsa de iogurt, barrejar tots els ingredients al gust.
- Servir les pilotetes calentes acompanyades de la salsa de iogurt.
Bon profit!
FONT: Recepta de Myrto Kalle
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada