16/4/25

COOKIES DE XOCOLATA


Els passats dies 6, 7, 8 i 9 de Març es va disputar el Campionat d'Espanya de Hockey Herba categoria Infantil al Real Club Jolaseta (Getxo-Bilbao).



L'equip del Club Egara de la Carlota es va classificar per anar-hi, i a mi em feia molta il·lusió fer-los un regalet perquè tinguessin de record d'aquesta experiència, així que vaig encarregar aquestes polseres per tot l'equip i el staff. 

I per què el detallet fos encara més dolç, vaig fer aquestes cookies i ho vam embolicar tot junt. L'encarregada de donar-ho va ser l'Ona, just abans de que l'equip marxés cap a Getxo a viure aquesta gran aventura! La sorpresa va ser un èxit! Va quedar un regalet super mono i a totes les nenes els hi va encantar. 

Va ser un Campionat molt emocionant i el Club Egara es va proclamar Campió en la categoria femenina!!! CAMPIONES D'ESPANYA!!! Moltes felicitats a totes, sou unes cracks!



Aquí teniu la recepta d'aquestes cookies de la Su, que ja són un clàssic a casa! Les millors segons la Carlota, així que també li donem la medalla d'or a aquestes cookies ;)


INGREDIENTS (surten unes 20 cookies)

  • 200 gr mantega temperatura ambient
  • 200 gr de sucre morè
  • 150 gr de sucre blanc
  • 2 ous
  • 340 gr farina
  • 60 gr de flocs de civada 
  • 4 gr llevat
  • 6 gr sal
  • 250 gr perles de xocolata
  • escames de sal
    1. Preescalfar el forn a 190ºC.
    2. Barrejar amb la pala de la Kitchen Aid el sucre, sucre moré i la mantega.
    3. Afegir els dos ous batuts en tres vegades.
    4. Barrejar la farina, civada, llevat i sal.
    5. Finalment, afegir les perles de xocolata.
    6. Fer boles (jo ho faig amb l'estri de fer gelats, així totes son iguals de tamany) i posar-les sobre una safata amb paper de forn separades entre elles ja que  creixen al forn.
    7. Coure durant 8 minuts a 190ºC (quedaran toves però un cop a fora del forn es queden en la textura perfecte).
    8. Deixar refredar sobre una reixeta i posar una mica d'escames de sal per sobre. I ja estan llestes per menjar!
    Bon profit!

    FONT: Escola de Cuina Su 23.11