18/7/22

PASTÍS MOUSSE DE MADUIXES

 


Avui us porto aquest super pastís de maduixes ideal per la calor d'aquests dies! És un pastís tipus mousse, molt lleuger que farà les delicies dels vostres convidats! Us el recomano moltíssim!



Jo el vaig fer pel dinar que vam fer a casa la Judith mentres estàvem concentrades el cap de setmana per jugar el Campionat d'Espanya de Hockey de Mamis.



Va ser tot un luxe formar part d'aquest super equipàs!!! 




INGREDIENTS PER LA BASE

  • 2 ous
  • 60 gr farina
  • 60 gr sucre
  • 1 pessic de sal
  1. Posar la papallona al vas de la thermomix i afegir els ous i sucre i programar: 5' - 37º - v. 3.5 Quan cabi el temps programar ara sense temperatura: 5' - 0º - v. 3.5
  2. Afegir la farina i sal i programar: 10'' - 0º - v. 1.5
  3. Abocar en un motlle previament engreixat a 180ºC 15 minuts.
  4. Deixar referdar.

INGREDIENTS PER LA MOUSSE

  • 500 gr nata per montar
  • 8 fulles de gelatina
  • 500 gr maduixes
  • 200 gr de sucre
  • suc de mitja llimona
  • 125 gr iogurt natural
  1. Montar la nata amb 100 gr de sucre.
  2. Posar les fulles de gelatina en aigua freda per hidratar-les
  3. Posar les maduixes amb 100 gr de sucre i el suc de llimona a dins la thermomix i programar: 5'' - 0º - 4 v. Un cop triturat, programar: 5' - 60º - v.3.
  4. Abocar en un bol i afegir les fulles de gelatina escorregudes. Remoure molt bé i guardar una mica d'aquest coulis per la decoració.
  5. Un cop estigui a temperatura ambient, afegir a la resta del coulis el iogur i la nata montada fins tenir una crema homogènia.
  6. En un motlle desmotllable, posar la base que hem preparat anteriorment, si tenim rotlle d'acetat transparent per pastissos el posem al voltant del motlle, i afegim la mousse de maduixa.
  7. El deixem una estona a la nevera i després li afegim per sobre el coulis de maduixa que havíem reservat per la decoració.
  8. El deixem referdar mínim 4 hores a la nevera, encara que sempre és millor fer-lo el dia abans.
  9. Decorar al gust amb maduixes partides i fulles de menta.
Bon profit!

FONT: Velocidad Cuchara

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Confirmo que és boníssim. Gràcies Eva 😘

Anònim ha dit...

Moltisimes gràcies. Eva trobaven ha faltar les teves receptes, segur que te que estar boníssim

El cullerot Festuc ha dit...

Aixxxx no has posat nom, no sé qui ets! Me’n alegro molt que us agradés!!! #Field4 ❤️

El cullerot Festuc ha dit...

Ostres moltes gràcies per aquest comentari! Ja m’agradaria publicar més sovint… ☺️