29/3/19

BROWNIE CHEESECAKE



Aquest matí el Riqui ha portat a la feina aquest Brownie Cheesecake per compartir amb els seus companys, i és que dilluns comença una nova aventura professional, i aquesta setmana ha estat de despedides. 

Dilluns ja va compartir un Pastís de Pastanaga amb els Directors de la seva zona, la recepta ja la teniu al blog (aquí) i us animo a fer-la perquè és deliciosa. Va ser un èxit em va dir! :)



I avui els hi tocava als companys de la seva oficina. Aquest brownie cheesecake reuneix dues receptes típiques americanes en una i la combinació no pot ser més bona. Les seves companyes els hi ha encantat...només dir-vos que se'n volgut emportar un tros a casa i fins i tot algún "contraban" hi ha hagut, oi Mercè? jajaja! Així que no deixeu de fer-lo!! :)



INGREDIENTS 

Pel Brownie

  • 150 gr de xocolata negre de cobertura
  • 200 gr mantega
  • 4 ous
  • 150 gr sucre blanc
  • 70 gr farina
  1. Fondre al bany maria o al microones a intervals de 40 segons la xocolata amb la mantega.
  2. Batre els ous amb el sucre fins que doblin el volum. 
  3. Afegir la farina tamissada i batre fins tenir una massa homogènia.
  4. Abocar la xocolata desfeta a raig fi i batre a velocitat baixa fins integrar molt bé tots els ingredients.
  5. Abocar en un motlle cuadrat 20x20 previament engreixat.
Pel Cheesecake


  • 600 gr de formatge per untar
  • 2 ous
  • 30 gr maizena
  • 120 gr sucre blanc
  1. Calentar el forn a 200ºC.
  2. Abocar tots els ingredients en un bol i batre fins que sigui una massa homogènia i sense grumolls.
  3. Repartir la massa amb una cullera per sobre del brownie i allisar la superficie.
  4. Amb una cullera barrejar lleugerament les dues capes fent uns dibuixos perquè la cheesecake penetri en el brownie i viceversa.
  5. Coure al forn durant 35 minuts a 180ºC.
  6. Deixar refredar.
Bon profit!