25/3/19

TARTA DE LA ABUELA


Quin despiste! Ja estic preparant la Festa dels 7 anys de la Carlota i ara me'n adono que no havia fet l'entrada de la festa de l'any passat... així que aquí teniu l'entrada...

La Carlota volia la Festa del seu Aniversari sobre la Bella i la Bèstia, i és que feia menys d'un mes que havíem estat a Disneyland Paris, i clar, va tenir claríssim la temàtica...jijiji!



Com sempre li vam regalar la samarreta de Feltrejant, i no podia estar més contenta i feliç!


Vam preparar un esmorzar a casa amb els seus amiguets i vam preparar un munt de coses i manualitats relacionades amb la Bella i la Bèstia, com el detallet de llaminadures per cada nen en una tassa del Chip. 
Les Belles amb la faldilla de plàtan van quedar divertídissimes.




De pastís vaig triar la Tarta de la Abuela, que feia molt temps tenia ganes de fer, ja que, encara que diuen que és un clàssic dels aniversaris de quan erem petits, jo mai l'havia provat.


És un pastís de galeta, flam i xocolata, així que ja us podeu imaginar que als nens els hi encanta! A més no pot ser més sencilla de preparar i cundeix un munt!

INGREDIENTS

  • 200 gr de xocolata negra de cobertura
  • 100 ml de nata
  • 2 sobres de preparat per Flam
  • 1 litre de llet + 100 ml llet per sucar les galetes
  • 3 cullerades de sucre
  • 450 gr de galetes rectangulars
  1. Dissoldre el preparat de Flam en un got de llet. Posar la resta de llet amb el sucre en un cassó al foc. Quan bulli retirar i afegir la llet amb el preparat de Flam, barrejar molt bé i retornar al foc sense deixar de remenar fins que espessi. Retirar.
  2. Colocar en un motlle desmotllable rectangular una primera capa de galetes mullades en llet.
  3. Abocar la meitat del Flam i allisar. 
  4. Posar una segona capa de galetes mullades en llet.
  5. Abocar la resta del Flam i posar una última capa de galetes.
  6. Posar en un bol la xocolata a trossos i en un cassó al nata a bullir. Quan bulli, abocar al bol de xocolata i remenar fins que estigui totalment desfeta.
  7. Abocar la xocolata sobre la capa de galetes i deixar refredar a la nevera un parell d'hores.
  8. Decorar al gust.
Bon profit!


FONT: Nestlé Postres