10/3/17

BROWNIE CHEESECAKE AMB GERDS



Aquest dimarts va ser el meu aniversari i per celebrar-ho vaig portar aquest Brownie Cheesecake amb gerds a la feina per celebrar-ho amb els companys.

Aquesta recepta és la que també vaig fer pels Tastets de Sant Sebastià i tenia pendent posar la recepta.

Si el brownie i el cheesecake per si sols ja están de vici, imagineu-vos la combinació dels dos en un pastís...ESPECTACULAR! El toc dels gerds li dóna el punt àcid i la combinació és realment deliciosa.

Des de que el vaig veure al blog de la Sonia que l'he fet un munt de vegades, i sempre que el faig és un èxit!! Si el proveu ja em direu!

INGREDIENTS PEL BROWNIE
  • 225g de mantega
  • 4 ous
  • 370 gr sucre
  • 90 gr farina
  • un pessic de sal
  • 80 gr de cacao pur en pols
  • vainilla líquida


  1. Preescalfar el forna a 175º
  2. Fondre la mantega
  3. Batre els ous i el sucre fins blanquejar-los. Incorporar la mantega i vainilla.
  4. Afegir la farina, cacao i sal i mesclar fins tenir una massa homogènia. 
  5. Abocar en un motlle.
INGREDIENTS PEL CHEESECAKE

  • 300 gr formatge cremós
  • 45 gr sucre
  • 1 ou
  • 4 cullerades soperes de farina
  • 125 gr gerds
  1. Batre tots els ingredients.
  2. Abocar la massa sobre del brownie. 
  3. Amb una forquilla passar per tota la massa per crear un efecte marmolejat.
  4. Decorar amb els gerds per sobre.
  5. Coure durant 45 minuts.
Bon profit!!!


FONT: Entre Harinas

1 comentari:

Maria ha dit...

Moltes gràcies per anar publicant, encara que sigui de tant en tant.