23/7/17

CREMA D'ALVOCAT I CHIPS




Avui us porto l'últim entrant que vaig preparar pel sopar amb l'Emi i l'Edu, un aperitiu d'alvocat, ràpid, bo i senzill de fer. 
Aquests plats són ideals per fer en un sopar tipus pica pica amb amics. I és que a qui no li agrada el mític guacamole? Aquest cop enlloc de servir amb nachos, el rpesentem amb patates chips! Boníssim!!!
Si el feu amb antelació, deixeu el pinyol del alvocat a dins del bol amb la crema tapat amb paper film, així evitareu que s'oxidi.
 
INGREDIENTS
  • 350 gr d'alvocat madur
  • 20 gr de suc llimona
  • 1 cullerada de ceba morada
  • 1 guindilla fresca o tabasco
  • sal i pebre
  • patates chips
  1. picar la ceba morada ben petita.
  2. En el processador de la túrmix triturar l'alvocat amb el suc de llimona fins que qeudi una crema ben fina.
  3. Abocar en un bol, afegir la ceba ben picada, la guindilla picada o el tabasco i condimentar amb sal i pebre.
  4. Reservar a la nevera fins el moment de servir. Recordeu que si el feu amb antelació, deixeu el pinyol del alvocat a dins del bol amb la crema tapat amb paper film, així evitareu que s'oxidi.
  5. Servir amb bols aperitius amb chips al voltant.
Bon profit!!!

Font: Martin Berasategui

1 comentari:

La Cuina de l'Olga ha dit...

No utilitzo gaire l'alvocat...l'hauré de tenir més en compte! Aquesta proposta teva m'agrada molt!
Petonets,
Olga