10/5/17

BUNDT CAKE DE XOCOLATA I FORMATGE


Avui a l'escola del Jan i Carlota han fet la Diada dels Avis. Una celebració per obrir les portes de l'escola als avis i que poguin compartir la tarda amb els seus néts fent jocs i manualitats i després un berenar tots plegats.

Ja us podeu imaginar lo contents que estàven el Jan I la Carlota que els 4 avis i poguin anar, i els avis la mar de contents de poder passar aquesta estona amb ells!!! Quina patxoca que feien! :)




 Pel berenar nosaltres hem preparat aquests Bundt Cake de Xocolata i Formatge que cada un ha portat aquest matí a la seva classe. Amb els motlles del Nordic Ware queden preciosos! Esperem que hagin sortit molt bons!




INGREDIENTS

  • 150 gr mantega
  • 200 gr xocolata de cobertura
  • 150 gr sucre
  • 4 ous a temperatura ambient
  • 150 gr formatge crema
  • 50 cc de nata per montar
  • 150 gr de farina
  • 1 sobre de llevat
  1. Precalentar el forn a 180º
  2. Fondre la xocolata i la mantega al microones a intervals de 30 segons fins que estigui tot ben desfet i homogeni.
  3. Batre el sucre amb els ous durant 5 minuts fins que blanquejin i doblin el volum.
  4. Incorporar la xocolata i mantega fosa i mesclar.
  5. Incoporar el formatge i la nata i tornar a batre perquè quedi tot ben integrat.
  6. Per últim, afegir la farina i el llevat tamissats i barrejar suaument fins a integrar-ho tot.
  7. Abocar en un motlle previament engreixat i coure durant 40 minuts o fins que estigui cuit.
  8. Deixar refredar 10 minuts sobre una reixa i desmotllar.
Bon profit!

FONT: Webos Fritos