24/11/15

BONES NOTICIES!!!

7 mesos sense publicar!!! Ufff massa temps i no és per falta de ganes sinó que el temps se'ns tira a sobre i quan tinc una estona ja és massa tard o tinc altres coses a fer...
Vaja, els que fa molts anys que tenim blog (i aquest ja en té 7!) sempre passem per fases i de vegades fins i tot em plantejo de tancar-lo... però com em va dir una bona amiga, gràcies Silvia, intentaré anar publicant ni que sigui els esdeveniments més importants com són les festes d'aniversari que sé que us agraden molt o els menús que preparo quan venen els amics a sopar a casa...
 
Els que em seguiu per les xarxes socials ja ho sabeu, però un dels grans motius que ha fet que estigui desconnectada és que estic embarassada!!!! Siiiiii, serem família nombrosa dintre de molt poquet!!! Estic de 36 setmanes i esperem una nena que es dirà Ona i que esperem amb moooooltes ganes i il.lusió! Us podeu imaginar que el Jan i la Carlota estan com bojos amb l'arribada de la germaneta i compten els dies per poder-la abraçar...I nosaltres no podríem ser més feliços!  Aquest Nadal serà ben especial :)
 
Així que això de tornar a publicar just quan estic a punt de parir no sé com anirà...però almenys les ganes i són!!! jajaja!!!

Demà nou post!!!! Ho prometo!!! :))  

 
 
 

2 comentaris:

Cuinetes ha dit...

Visca!! Quina ilu tornar-te a llegir al blog!! :D
Clar que sí, ens encanta que ens expliquis com va creixent la família i quines coses més bones prepares per les festes, aniversaris i sopars amb amics. ;)
Quines ganes de veure l'Ona! No m'estranya que els seus germanets estiguin impacients per veure-la. :)
Molts petons!! I bentornada!

Fem un mos ha dit...

Bentornada i enhorabona
Petons