22/6/08

CURS DE CUINA AMB LA MIREIA CARBÓ

El dijous dia 19, vam poder gaudir d'una nova jornada de cuina a càrrec de la Mireia Carbó al Club Social Caprabo. Ja va essent un clàssic aquestes classes, i és que la Gemma s'encarrega d'organitzar-ho, i cada cop tenen més èxit!!! Aquest cop van haver cares noves que ja tenia ganes de conéixer ja que segueixo els seus respectius blocs: com el Manel, l'Iris, l'Anaïs, la Tere...i de conèixer noves cares que no vaig tenir oportunitat de saludar, queda pendent per la pròxima trobada!


Aquí teniu una foto de grup que he agafat prestada del bloc de la Glòria i el Josep (espero que no us importi, no en tenia cap!).

Les receptes que va fer la Mireia, van ser: arròs verd amb cloïsses, pastís de formatge amb fruites del bosc i coca de llardons.



La Mireia es caracteritza per fer receptes fàcils, amb ingredients i estris a l'abast de tothom, i com ella diu, que al 90% de la gent li surti bé (ja que l'altre 10% es perd pel camí!).

Com ja és habitual en nosaltres, al finalitzar la classe ens vam quedar per fer fotos, firmar llibres i xerrar una estoneta, i és que aquestes trobades també son una excusa per veure'ns i compartir la gran afició que tenim tots per la cuina.

Moltes gràcies a la Gemma per organitzar-ho i al Club Social Caprabo per fer-ho possible.


Salut!

16 comentaris:

Glòria ha dit...

Eva,

Molt bé, molt bé, una altra crònica de la trobada!

Per descomptat que pots agafar les fotos que necessitis per a la crònica i qualsevol altra que vulguis. No hi ha cap problema!.

Fins aviat

Anna ha dit...

què guapos esteu! em va saber greu perdre'm de nou una classe...de moment ja he vist la recepta de la coca...espero la resta!!!

Bona revetlla de Sant Joan!!

Ester ha dit...

De res per guardar lloc a primera fila, un plaer tornar a comaprtir amb tu una classe amb la Mireia Carbó. Gràcies per la crònica
Ester

La cuina vermella ha dit...

Reina nostre! És la teva primera crònica!!!! que bé! estem tant contents del teu bloc.
ets la millor!

enric ha dit...

Què et sembla, eh?... Des que ja ets una blocaira (s'escriurà així en femení, oi?), fins i tot pots penjar la teva crònica per poder expressar amb la vitalitat i el bon humor que et caracteritzen, que val a dir que ja més que s'intuïen en els teus comentaris, aquestes trobades, curtes, però intenses.

Petunets (de blocaire a blocaira), i una forta abraçada.

Pebbles ha dit...

Hola Eva,

Molt bona la crònica de la trobada, bé avui he fet la resta de les lectures, perquè cada vegada hi ha més blogs per llegir i una no dona l'abast.

Fins aviat

Francesc ha dit...

Caram, quines caretes de felicitat mal continguda. Els plats són una passada. Amb les vostres cròniques (ja n'he llegides unes quantes) ens feu passar una mica millor les ganes d'assistir-hi i no poder ser. Salutacions. :D

El cullerot Festuc ha dit...

Hola Glòria! Merci, és que dels plats si que en vaig fer, però del grup no (com que hi ha tantes càmares em sap greu per la noia que ens fa les fotos!!!).

Anna, a veure si a la pròxima vens, com sempre ens ho vam passar pipa!

Ester, i tant que calen les gràcies! Vas agafar un munt de lloc, si no ja vec altre cop al darrere... ;)

Txell i Kike, sisi...la primera crònica de la Mireia!!...Que bé!

Enric, vigila que ara hi ha molt contoversia amb això, ja saps: "miembros y miembras"...jejeje!!!...I tant, la vitalitat i el bon humor no s'han de perdre mai!!!!

Eva, ja ho pots ben dir!..Jo tp dóno a l'abast, i ara que els caps de setmana marxem, menys encara!

Francesc, hem quedat guapos, eh???...És que s'ens veu a la cara lo bé que ens ho passem...llàstima que no estiguis més aprop, em faria molta il.lusió coneixe't (i crec que parlo amb nom de tos!!!)

Petunets,
Eva.

Francesc ha dit...

A mi també m'agradaria conèixer-vos a tots/es. Salutacions. ;)

ChetoCheta ha dit...

Que bé que hagis pujat la crònica, jo també t'agafo la foto prestada! volem més receptes de les teves! Saludets!

Gemma ha dit...

Ep! La teva primera crònica d'una classe amb la Mireia! M'ha fet una il·lusió molt especial llegir-la, suposos que com a tots els que t'hem animat a fer el blog. Felicitats i moltes gràcies!!!

El cullerot Festuc ha dit...

Francesc, almenys amb això dels blocs estem una mica més aprop! ;)

Anaïs, això de les fotos és per fer un bloc apart!...Pròxima recepta: revetlla de Sant Joan!

Gemma, moltes gràcies!!! A mi si que em fa il.lusió que em llegiu i a sobre us molesteu a escriure!!!!...QUe vol dir que no has fet coca aquest any? Haurà de caure per St Pere!! ;)

Petunets,
Eva.

Boston1955 ha dit...

Eva.
En va fer molta ilu conèixer-te. Fins la propera.
Tere

El cullerot Festuc ha dit...

Tere, igualment! Aviam si ens veiem un dia per Matadepera o Terrassa..o sinó al rex..jejeje!
Petunets,
Eva.

Núria ha dit...

Eva, tú i o no vam tenir oportunitat de coneixer-nos però espero que siguie a la próxima.

El cullerot Festuc ha dit...

Hola Snur! Si, quin greu! Però amb tanta gent és impossible poder parlar amb tothom!!! Segur que a lapròxima trobada ens fiquem cara! ;)
Petunets,
Eva.