18/7/17

TARTAR DE FUET


Avui us porto un altre aperitiu que vaig fer pel sopar amb l'Emi i l'Edu, un tartar de fuet!!! Queda super vistós ja que sembla ben bé un steak tartar! :) Ideal per fer com entrant en un sopar tipus pica pica! Us recomano que compreu un bon fuet, ja que és l'ingredient principal del plat, per no dir l'únic...jajaja!

INGREDIENTS
  • 1 fuet de bona qualitat
  • 1 o 2 tomàquets pera
  • sal, pebre i oli extra oliva

  1. Treure la pell del fuet.
  2. Picar a ganivet el fuet ben petit per simular un steak tartar. Si ho feu amb un túrmix vigileu no us quedi com una pasta. S'han de notar els trossets. 
  3. Ratllar el tomàquet i afegir-lo al fuet. 
  4. Amanir amb un bon raig d'oli i sal i pebre al gust (vigileu pq el fuet ja n'acostuma a portar força).
  5. Servir amb torradetes.
Bon profit!



3 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

Prenc bona nota! Els sopars d'estiu....són els ideals per preparar aquests plats! Que bo!
Petonets,
Olga

Linet ha dit...

Genial, me ha gustado mucho la receta. En estos días la voy a hacer para mis hijos.

El cullerot Festuc ha dit...

La Cuina de l'Olga, a casa ens encanten els sopars tipus pica pica! Dónen molt joc! :)

Linet, ya me contarás si os ha gustado!!!

Petunets
Eva