Avui us porto un altre aperitiu que vaig fer pel sopar amb l'Emi i l'Edu, un tartar de fuet!!! Queda super vistós ja que sembla ben bé un steak tartar! :) Ideal per fer com entrant en un sopar tipus pica pica! Us recomano que compreu un bon fuet, ja que és l'ingredient principal del plat, per no dir l'únic...jajaja!
INGREDIENTS
- 1 fuet de bona qualitat
- 1 o 2 tomàquets pera
- sal, pebre i oli extra oliva
- Treure la pell del fuet.
- Picar a ganivet el fuet ben petit per simular un steak tartar. Si ho feu amb un túrmix vigileu no us quedi com una pasta. S'han de notar els trossets.
- Ratllar el tomàquet i afegir-lo al fuet.
- Amanir amb un bon raig d'oli i sal i pebre al gust (vigileu pq el fuet ja n'acostuma a portar força).
- Servir amb torradetes.
FONT: Els Fogons de la Bordeta
3 comentaris:
Prenc bona nota! Els sopars d'estiu....són els ideals per preparar aquests plats! Que bo!
Petonets,
Olga
Genial, me ha gustado mucho la receta. En estos días la voy a hacer para mis hijos.
La Cuina de l'Olga, a casa ens encanten els sopars tipus pica pica! Dónen molt joc! :)
Linet, ya me contarás si os ha gustado!!!
Petunets
Eva
Publica un comentari a l'entrada