Dimarts van venir a sopar l'Emi i l'Edu!!!! Teníem moltes ganes de veuren's ja que viuen a Basilea i les trobades sempre es fan massa curtes...per sort ara tindrem a l'Emi unes setmanes pel poble de vacances! :)
Com ens agraden aquests soparets a la fresca i més amb tant bona companyia!!! Vam preparar pa amb tomàquet i embotit del bo, i per acompanyar alguns aperitius que us posaré al blog pq ens van agradar moltíssim!!!
El primer aquest gaspatxo de cireres amb meló. Brutal!!! Era el primer cop que el feia i ens va encantar, fins i tot al Riqui que diu que no li agrada el gaspatxo!!! jajaja!! És una recepta del Martín Berasategui, i com ell diu la combinació del gaspatxo de cireres amb el meló és deliciosa! Prove-ho i ja em direu, jo el repetiré ben aviat... ;))
INGREDIENTS
- 1 kg tomàquets madurs
- 25 gr ceba
- 10 gr pebrot verd
- 150 gr molla de pa
- 1/2 gr d'all
- 100 gr oli extra verge
- 10 gr vinagre de xerès
- 200 gr cireres
- sal
- Per decorar: meló + cireres
- Tallar a trossos els tomàquets, ceba, pebrot i pa.
- Posar tots els ingredients excepte les cireres en un bol de vidre i ho tapem amb paper film i ho reservem a la nevera 8 hores perquè maceri.
- Triturar-ho tot i després afegir les cireres sense pinyol i triturar ben fi. Si ho fem amb thermomix no cal colar, si ho fem amb túrmix us recomano colar-ho per eliminar les pells.
- Si veieu que la textura us agrada més líquida, afegir aigua ben freda o glaçons de gel i triturar fins obtenir la textura que desitjada. En el meu cas, no vaig afegir res d'aigua.
- Servir ben fred amb dauets de meló i les cireres amb el peduncle.
Font: Martín Berasategui
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada