27/6/17

MOUSSE DE LLIMONA AMB LEMON CURD



Aquesta mousse ja l'he preparat dues vegades en una setmana, amb això us ho dic tot!!!
La primera pel finde rural que vam anar en familia i l'altra pel sopar de Germanor que vam fer la setmana passada a l'escola del Jan i la Carlota i on cada familia porta menjar i beure per compartir amb la resta de famílies de la classe dels nostres fills.

Jo vaig portar aquesta mousse i com tothom em va demanar la recepta, aquí teniu! :)

Unes postres ben fresques per aquests dies de tanta calor on no volem encendre el forn! La combinació de la mousse amb el Lemon Curd és DE-LI-CIO-SA!!!!


INGREDIENTS


  • 4 iogurts de llimona
  • 80 gr sucre
  • 400 gr de nata per montar
  • ratlladura d'1 llimona
  • 6 fulles de gelatina
  • Lemon Curd (és una crema de llimona anglesa, la podeu fer o comprar ja feta en molts supermercats, normalment la comercialitza la marca Wilkin & Sons)
  1. Posar a hidratar les fulles de gelatina.
  2. Barrejar 3 iogurts amb el sucre i la ratlladura de llimona.
  3. Calentar un iogurt al microones durant 30-40 segons i afegir la gelatina ben escorreguda. Incorporar-lo a la resta de iogurts i barrejar bé.
  4. Montar la nata.
  5. Incorporar amb moviments envolvents la nata a la barreja de iogurt.
  6. Abocar en motlle i reservar a la nevera mínim 6 hores. Millor fer la nit anterior.
  7. Servir amb el lemon curd per sobre i gerds per decorar.

NOTA: Utilitzeu un motlle que sapigueu segur que desmotlla bé. Jo he utilitzat un de silicona. Un truc és posar spray antiadherent de reposteria i sinó en teniu pinzellar la superficie amb oli i sucre llustre per facilitar el desmotllat).


Bon profit!

FONT: Cómo Como

2 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

MMmmmm...que bo i fresquet! Per acabar-lo d'arrodonir li afegeixes lemon curd! Quina passada!
Petonets,
Olga

Neus Martínez Bosch ha dit...

Eva!! Avui l'he intentat fer en versió maduixa, triturant maduixes congelades amb el sucre i ha quedat prou bo però la presentació... jaja, quin desastre! Sort que era en família? Algun truc per desenmotllar el pastís quan no és base de pa de pessic? Jo l'he tingut tot un dia a la nevera amb el motlle (que era d'aquests espirals amb forat al mig tipus el de la teva foto però s'ha enganxat molt!