Aquesta amanida està boníssima, i ara que comença a fer calor, és ideal per un primer plat o per sopar, i a més molt ràpida i senzilla de fer...Que més voleu?!! ;)
La barreja de l'acidesa del vinagre amb la dolçor de la remolatxa i la frescor de la taronja, fan una combinació única.
INGREDIENTS
- 3 remolatxes senceres cuites (venen envasades al buit)
- 2 taronjes
- 200 gr de formatge de cabra (rulo)
- 100 cc d'oli d'oliva
- 30 cc de vinagre de xerès
- sal
- ametlles filetejades
- Preparar una vinagreta emolsionant el suc de les remolatxes, l'oli, el vinagre i la sal.
- Pelar les taronjes "a pèl" i tallar els grills (sense cap part blanca ni la pell interior). Tallar la remolatxa a quadrets.
- Disposar-ho en un bol, i amanir amb la vinagreta.
- Decorar amb ratlladura de taronja, les ametlles filatejades i el formatge de cabra.
Bon profit!
FONT: Recepta del llibre "Vamos a cocinar" del José Andrés.