19/3/19

CREMA CATALANA




El dia de Sant Josep és tradició menjar crema catalana i desde fa molts anys aquest és el regal dolç que li porto al meu papi pel dia del pare!


Els que em coneixeu ja sabeu que no exagero quan dic que tenim el millor pare del món, i avui és un bon dia per recordar-l'hi lo molt que l'estimem!!! 


Avui us porto la recepta per fer-la amb thermomix, la versió sense ja la teniu al blog des del 2009 (veieu com no us enganyo quan dic que a casa és tradició? jaja). Així que encara esteu a temps de fer-la!!! És deliciosa!!!

INGREDIENTS

  • 900 cc de llet sencera
  • un polsim de sal
  • 200 gr sucre
  • pell de llimona (sense la part blanca)
  • canyella en branca


  • 100 cc de llet sencera
  • 7 rovells
  • 50 gr de midó de coure o 40 gr de maizena
  1. Abocar en el vas tots els ingredients del primer apartat i programar: 8' - T.90 - v. 1
  2. Deixar en el vas uns minuts en infusió.
  3. Mentrestant, mesclar en un bol els ingredients del segón apartat. Abocar-hi la llet infusionada, mesclar, colar, retornar al vas i programar: 4' - T.90 - v. 3
  4. I seguir: 1' - T.0 - v.3
  5. Abocar en recipients i deixar refredar.
  6. Cremar o decorar al gust.
Bon profit!

FONT: Escola de Cuina Gormand