22/12/17

BUNDT CAKE DE TURRÓ



El passat dia 13 de Desembre l'Ona va fer 2 anyets. 2 anyets!! I com pot ser que ens hagi passat taaan ràpid??? Sembla que sigui ahir que estàvem esperant l'arribada de la nostra tercera filla i ara ja està tan espavilada i gran que dintre de poquet em quedo sense bebé a casa...  Encara que l'Ona sempre serà la nostra petita...la Baby Ona! ;)

L'arribada de l'Ona a casa ens marca el Nadal, així que la temàtica era ben clara. Com sempre li vaig encarregar a Feltrejant la samarreta, el 2 en forma de candy cane i un pare nöel. Us agrada? Estava preciosa!!!




Per berenar vaig preparar una xocolatada! L'any passat ens va encantar la idea, i aquest any vaig repetir! Xocolata calenta, xurros, melindres, nata i s'mores. 




Per bufar les espelmes volia algun pastís ben nadalenc, així que vaig preparar aquest Bundt Cake de Turró. A mi no m'agrada el turró de xixona, en canvi combinat en postres si que m'agarada. Ens va agaradar molt a tots, té un gust molt sutil a torró, us animo a que el feu!!! 
Moltes felicitats petita!!!



INGREDIENTS

  • 5 ous
  • 200 gr sucre
  • 300 gr nata per montar
  • 150 gr turró de xixona
  • 270 gr farina
  • 1 sobre de llevat
  • un pessic de sal
  1. Pre escalfar el forn a 170º.
  2. Separar els rovells de les clares. 
  3. Batre a punt de relleu els rovells amb el sucre.
  4. Batre a punt de neu les clares amb els pessic de sal. 
  5. Incorporar les clares a poc a poc a la massa dels rovells.
  6. Afegir la nata sense montar i batre de nou.
  7. Incorporar el turró esmicolat i barrejar amb moviments envolvents.
  8. Afegir la farina i llevat tamissats i abocar en un motlle previament engreixat.
  9. Enfornar 35 minuts a 170º i després 10 minuts a 160º.
  10. Deixar refedar i desmotllar.
Bon profit!!!

FONT: Webos Fritos

4 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

Està preciosa l'Ona! Quin berenar, quin goig! I molt tradicional! El bundt de ben segur que deliciós...
Petonets i FELIÇ 2018!

Anònim ha dit...

Avui he provat de fer el bund cake de turró... he improvisat perquè no sabia ben bé quan afegir la nata. Demà, quan l'haguem tastat ja et diré com ha anat la improvització.

Anònim ha dit...

Tot i la improvització t'he de dir que ha sigut tot un èxit. Gràcies per la recepta.

El cullerot Festuc ha dit...

Hola Anònim, Perdona, he vist ara el etsu comentari. Ja està actualitzada la recepta. Gràcies per fer-la i comentar. Me'n alegro fos un èxit ;)

Petunets!