3/11/17

PANELLETS



La Castanyada és una de les festes nostres que més m'agraden. Des de petita a casa sempre s'han fet els panellets amb la meva mare i la meva germana. És una tradició que ara continuo jo, i de moment cap any he fallat, tot i que quan m'hi poso sempre dic que serà l'últim...jajaja! Cada dia 1 de novembre fem dinar familiar a casa els meus pares i és el dia que més postres hi ha a taula: panellets, castanyes, moniatos i gachas.



Ja fa dos anys que ho celebrem a casa amb amics i fem la CASTAWEEN. Una barreja de castanyada i Halloween, i és que la tradició de disfressar-se als nens els hi encanta...i més aquest any que van anar pel veïnat a fer "Truco o Trato" i van acabar amb les cistelles plenes de llaminadures... Encara que no sé qui s'ho passa millor...si els nens o els pares :)



Ja sabeu que jo sempre faig la mateixa recepta de panellets, només ametlla i sucre, per mi la millor amb diferència. 
Els de pinyons, ametlla, coco, taronja i xocolata i el de codony no falten mai a la safata i cada any innovo algún gust, aquest cop de lemon curd, cacao amb avellana i maduixa. Ens van encantar, sobretot el de maduixa!



RECEPTA DE LA MASSA DE PANELLETS: Clicar aquí


PANELLETS DE MADUIXA


  • 100 gr de massapà
  • 1 cullerada de pasta de maduixa (marca Home Chef)


PANELLETS DE LEMON CURD


  • 100 gr de massapà
  • lemon curd


PANELLETS DE CACAO I AVELLANA


  • 100 gr de massapà
  • 1 cullerada de cacao en pols
  • avellanes torrades

COCCIÓ




  1. Coure els panellets per tandes a 190º durant 5-7 minuts. Si volem un color una mica més daurat, posar el grill durant 1 minut.


  2. Bon profit!