Ahir era un dia molt especial i és que el Jan va fer 8 anys! I així de content es va llevar amb la ja tradicional samarreta de Feltrejant d'aniversari, aquest any de Super Mario!!
A l'escola vam portar aquesta coca que és una de les nostres preferides (però aquest cop sense xocolata) per celebrar-ho amb els seus companys de classe.
I a la tarda ho celebràvem amb la familia, però la mala sort va fer que el Jan i la Carlota es posessin malalts al migdia...coi de virus!!!! De moment l'única que aguanta és l'Ona, toquem fusta...2 de 3 malalts! :((
Tot i així vam bufar les espelmes amb la familia i li vam donar els regals... Lo millor d'estar malalt? Que avui tindrà tot el dia per jugar amb els regals a casa dels Avis! ;)
A mi em perden els pastissos de formatge i de poma, així que quan vaig veure aquest de formatge del Bar Restaurant La Viña de San Sebastian, que deien era un dels 10 millors pastissos de formatge d'Espanya no vaig dubtar a fer-lo.
Només 5 ingredients i batre-ho tot. Més fàcil impossible, i realment és deliciosa!!! Ens va encantar!!! El pròxim cop per això posaré una mica menys de sucre ja que la vam trobar un pèl massa dolça.
Espero que us animeu i la feu!
INGREDIENTS
- 1 kilo de formatge d'untar
- 500 gr de nata per montar
- 5 ous
- vainilla líquida
- 350 gr sucre
- 30 gr de farina
- Preescalfar el forn a 180º.
- Posar tots els ingredients a la thermomix i programar 30 segons a velocitat 5-6 (o barrejar amb el túrmix tots els ingredients durant un parell de minuts).
- Abocar en un motlle desmotllables de 25 cm previament forrada la base amb paper de forn.
- Deixar coure durant 50 minuts.
- Deixar refredar 15 minuts a dins el forn amb la porta oberta i després completament damunt el marbre.
- Decorar al gust. Jo li vaig posar gerds i maduixes.
Bon profit!
FONT: Velocidad Cuchara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada