18/5/18

PASTÍS DE FORMATGE LA VINYA


Ahir era un dia molt especial i és que el Jan va fer 8 anys! I així de content es va llevar amb la ja tradicional samarreta de Feltrejant d'aniversari, aquest any de Super Mario!!



A l'escola vam portar aquesta coca que és una de les nostres preferides (però aquest cop sense xocolata) per celebrar-ho amb els seus companys de classe. 




I a la tarda ho celebràvem amb la familia, però la mala sort va fer que el Jan i la Carlota es posessin malalts al migdia...coi de virus!!!! De moment l'única que aguanta és l'Ona, toquem fusta...2 de 3 malalts! :((


Tot i així vam bufar les espelmes amb la familia i li vam donar els regals... Lo millor d'estar malalt? Que avui tindrà tot el dia per jugar amb els regals a casa dels Avis! ;) 



A mi em perden els pastissos de formatge i de poma, així que quan vaig veure aquest de formatge del Bar Restaurant La Viña de San Sebastian, que deien era un dels 10  millors pastissos de formatge d'Espanya no vaig dubtar a fer-lo. 

Només 5 ingredients i batre-ho tot. Més fàcil impossible, i realment és deliciosa!!! Ens va encantar!!! El pròxim cop per això posaré una mica menys de sucre ja que la vam trobar un pèl massa dolça.

Espero que us animeu i la feu!


INGREDIENTS
  • 1 kilo de formatge d'untar
  • 500 gr de nata per montar
  • 5 ous
  • vainilla líquida
  • 350 gr sucre
  • 30 gr de farina
  1. Preescalfar el forn a 180º.
  2. Posar tots els ingredients a la thermomix i programar 30 segons a velocitat 5-6 (o barrejar amb el túrmix tots els ingredients durant un parell de minuts).
  3. Abocar en un motlle desmotllables de 25 cm previament forrada la base amb paper de forn.
  4. Deixar coure durant 50 minuts.
  5. Deixar refredar 15 minuts a dins el forn amb la porta oberta i després completament damunt el marbre.
  6. Decorar al gust. Jo li vaig posar gerds i maduixes.
NOTA: Si feu servir un motlle més petit, poseu la meitat dels ingredients.

Bon profit!