Avui a l'escola del Jan i Carlota han fet la Diada dels Avis. Una celebració per obrir les portes de l'escola als avis i que poguin compartir la tarda amb els seus néts fent jocs i manualitats i després un berenar tots plegats.
Ja us podeu imaginar lo contents que estàven el Jan I la Carlota que els 4 avis i poguin anar, i els avis la mar de contents de poder passar aquesta estona amb ells!!! Quina patxoca que feien! :)
Pel berenar nosaltres hem preparat aquests Bundt Cake de Xocolata i Formatge que cada un ha portat aquest matí a la seva classe. Amb els motlles del Nordic Ware queden preciosos! Esperem que hagin sortit molt bons!
INGREDIENTS
- 150 gr mantega
- 200 gr xocolata de cobertura
- 150 gr sucre
- 4 ous a temperatura ambient
- 150 gr formatge crema
- 50 cc de nata per montar
- 150 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- Precalentar el forn a 180º
- Fondre la xocolata i la mantega al microones a intervals de 30 segons fins que estigui tot ben desfet i homogeni.
- Batre el sucre amb els ous durant 5 minuts fins que blanquejin i doblin el volum.
- Incorporar la xocolata i mantega fosa i mesclar.
- Incoporar el formatge i la nata i tornar a batre perquè quedi tot ben integrat.
- Per últim, afegir la farina i el llevat tamissats i barrejar suaument fins a integrar-ho tot.
- Abocar en un motlle previament engreixat i coure durant 40 minuts o fins que estigui cuit.
- Deixar refredar 10 minuts sobre una reixa i desmotllar.
FONT: Webos Fritos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada