20/4/17

PASTÍS PEIX

El passat divendres dia 7 vam celebrar l'aniversari conjunt dels "grans" de la classe de la Carlota. El segón trimestre fan l'aniversari 7 nens i ens vam reunir tota la classe fent una festa al parc. 
Moltes Felicitats Jana, Arlet, Léa, Pep, Pau, Marcos i Carlota!!! Ja teniu 5 anys!!!



Com cada any, ens repartim el menjar i beure amb els pares, i jo em vaig encarregar un any més del pastís. L'any passat vaig fer el pastís papallona i aquest any vaig triar el pastís peix.



Aquests tipus de pastissos fan molt de goig i és ideal per una festa infantil, ja que si porta lacasitos entre els petits és un èxit assegurat.

Podeu fer el bescuit que més us agradi, jo aquesta vegada vaig fer el bescuit marmolejat de nocilla, fàcil i boníssim. Us recomano que el proveu!!!



INGREDIENTS
  • 6 ous
  • 200 gr de mantega
  • un pessic de sal
  • 1 sobre de llevat
  • 300 gr de farina
  • 150 gr Nocilla
  • 200 gr sucre

      1. Precalentar el forn a 180º
      2. Separar els rovells de les clares de 5 ous.
      3. Batre les clares a punt de neu amb un pessic de sal. Reservar.
      4. Batre els 5 rovells amb el sucre fins que blanquegi.
      5. Afegir l'ou sencer I la mantega tova i batre durant 5 minuts. Afegir la farina amb el llevat i barrejar.
      6. Incorporar les clares a punt de neu a la massa.
      7. Separar la massa en dos bols.
      8. Escalfar 15 segons la nocilla en el microones i afegir-ho en un dels dos bols.
      9. Abocar les masses alternativament en un motlle previament engreixat. Passar una forquilla per la massa per crear l'efecte marmolejat.
      10. Coure durant 30 minuts.
      11. Deixar refredar.


INGREDIENTS GANACHE DE XOCOLATA

  • 200 gr xocolata negra cobertura
  • 200 gr nata per montar

  1. Posar en un cassó la nata fins que bulli.
  2. Abocar en un bol a on tindrem la xocolata. Esperar un parell de minuts i barrejar fins que quedi ben homogeni.


MONTATGE DEL PASTÍS


  1. Seguir el croquis del dibuix per montar el pastís papallona o bé el de peix.
  2. Disposar el pastís sobre una reixeta i banyar-lo amb la ganache de xocolata calenta.
  3. Decorar amb lacasitos

Bon profit!!!!

FONT: Llibre Bizcochos de Webos Fritos