Per la festa del Jan vam preparar un berenar on no hi faltava de res: entrepans, mini xapates, cakes, biscuits, banda de full amb poma, bavarois, xuxes, etc... i avui us presento un dels que va tenir més èxit: el Hot Dog Cake.
Quan el vaig veure al fantàstic blog de la Zerogluten vaig saber que el faria, però com la llista de pendents és tan llarga, la recepta va caure en l'òblit, fins que pensant en el menú que faríem me'n vaig enrecordar, i sort, perquè és un èxit assegurat!!!
Nosaltres el vam acompanyar de ketchup i mostassa i apart de ser boníssim queda molt vistós al tallar! Ah, i el podeu fer el dia abans! :)
INGREDIENTS
- 3 ous
- 150 gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 130 ml de llet sencera
- 50 ml d'oli de girasol
- 50 mol d'oli d'oliva
- 1 cullerada sopera de mostassa
- 7 salsitxes frankfurt
- 100 gr de formatge granna padano o parmesà
- sal i pebre
- Preescalfar el forn a 180º.
- Barreja els ous amb la mostassa, la farina tamissada i el llevat.
- Posar a bullir en un cassó els olis i la llet. I afegir a la preparació anterior.
- Afegir el formatge i condimentar amb sal i pebre.
- Passar les salsitxes per farina.
- Per fer el montatge, abocar una mica de massa en un motlle plum cake, posar salsitxes, més massa, salsitxes, la resta de la massa i decorar al capdamunt amb una salsitxa.
- Coure durant 40 minuts aprox.
20 comentaris:
Queda molt original, i segur que és un èxit assegurat!
Petonets
Sandra
Sí que és original!!! Fa molt bona cara!!! Me l'apunte!!
Ostres! Quina cosa més original!!! No m'estranya que tingues aquest èxit. petons
Fantàstic. Es pot menjar calent?
quina gran idea! fa temps que li dono voltes a un cake salat, però encara no m'he animat!!! com ja s'acosta el cumple de l'Àitor la tindré en compte aquesta recepta!!! molts petonets guapa
Com tu dius, molts vistós i original!!
Petons!
De verdad niña, cuánto me alegro de que el cumpleaños de Jan saliera tan bien, aunque no me extraña nada porque estás hecha una madraza que se ocupa de que a ese pequeño angelote no le falte de nada.
Me encanta ver que al final te salió genial y que tuviera tanto éxito. Eres estupenda.
Mil besos para la cocinera y por supuesto para el homenajeado.
hehehe he recordat un comentari que em vas deixar en un post que parlava de les porqueries que mengem a vegades a casa, com si fossin vicis secrets... aquest és un vici ben vestit i molt ben presentat!
Eva; Tot el que toques, es fa éxit assegurat...
Qee vagi de gust Eva¡¡.
Ja el tinc guardat a favoritos, aquest cau seguríssim en el proper àpat informal de pica pica!
M'encanta, original, amb el color de la mostassa preciós, i la foto del tall espectacular. A més, a quin no agrada el típic hot dog amb mostassa i ketchup? Ha de triomfar seguríssim. Recepta apuntadíssima! :)
Òstres, què original. Segur que aquest pastís de hot dog va tenir un èxit brutal entre els més menuts...
Fins aviat!
La Taula d'en Bernat
Precisament aquest cap de setmana hem menjat "hot dogs" però, és clar, no amb aqesta presentació insuperable!!!
Que original!!! exito aseguradoooo!! que rico!! Besotes de la Vaca!!
Em sembla una idea genial, a veure si tinc ocasió de fer-lo aviat!
Madre mía! Nunca había visto una cosa más original!
xoxo
B* a la Moda
Nena, quina gana a aquestes hores, em cruspia ara mateix un trosset.
petons bonica
vaya, nunca se me habría ocurrido!!
SORTEO en mi blog hasta el 4 de junio, TE INVITO!
http://elettraforever.blogspot.com/
mUAKKKKKKKKKKKKKKK
mmm!! i am hungry!!
xoxo
rose
Sí que és original, sí
Eva, és el pastís ideal per quan vinguin els amics dels meus fills! Molr original i divertit!
Publica un comentari a l'entrada