Diumenge passat vam anar a dinar amb les amigues a casa la Núria, i a part d'una super fideua, de postres teníem un pastís de formatge de la seva mare.
Jo soc fan absoluta dels pastissos de formatge i aquest tipus de la Vinya era diferent del que acostumo a fer, així que li vaig demanar a la Núria si em podia passar la recepta.
Aquest cap de setmana ja l'he fet dues vegades, amb això us ho dic tot! Un per dissabte al sopar d'equip de Mamis i un altre per diumenge pel dinar familiar a casa els meus pares. Un èxit rotund!
Us haig de confessar que a mi m'ha agradat molt més aquesta versió, potser és per la combinació amb el mascarpone i el toc de llimona. A veure si el tasteu i em dieu!
Moltes gràcies Marisa per la recepta! Un 10!
INGREDIENTS
- 300 gr philadelphia
- 300 gr mascarpone
- 5 ous M
- 250 gr sucre
- 280 gr nata
- 30 gr maicena
- ratlladura llimona
- pessic de sal
- Preescalfar el forn a 190º (dalt i baix).
- Posar tots els ingredients a la thermomix i programar 30 segons a velocitat 5-6 (o barrejar amb el túrmix o manualment tots els ingredients durant un parell de minuts).
- Abocar la masssa en un motlle desmotllable de 22 cm previament forrat tot amb paper de forn. (Truc: Agafem una làmina de paper del forn, l'arruguem i mullem perquè sigui més fàcil colocar-la a dins el motlle, ha de cobrir tot per dins).
- Deixar coure durant 40 minuts.
- Apagar forn i deixar refredar 10 minuts a dins el forn amb la porta oberta i després completament damunt el marbre.
- Quan estigui fred, reservar-lo a la nevera un mínim de 2 hores.
- Desmotllar i decorar al gust. Jo li vaig posar gerds i maduixes.
1 comentari:
Que bo! Aquí també una súper fan dels pastissos de formatge. Crec que combinar el philadelphia amb mascarpone és un must! Segur que boníssim! El provarem!
PD: Quina ilu seguir-te llegint al blog també. <3
Publica un comentari a l'entrada