17/2/25

PASTÍS DE FORMATGE MARISA

 



Diumenge passat vam anar a dinar amb les amigues a casa la Núria, i a part d'una super fideua, de postres teníem un pastís de formatge de la seva mare.


Jo soc fan absoluta dels pastissos de formatge i aquest tipus de la Vinya era diferent del que acostumo a fer, així que li vaig demanar a la Núria si em podia passar la recepta.

Aquest cap de setmana ja l'he fet dues vegades, amb això us ho dic tot! Un per dissabte al sopar d'equip de Mamis i un altre per diumenge pel dinar familiar a casa els meus pares. Un èxit rotund!

Us haig de confessar que a mi m'ha agradat molt més aquesta versió, potser és per la combinació amb el mascarpone i el toc de llimona. A veure si el tasteu i em dieu!

Moltes gràcies Marisa per la recepta! Un 10!


INGREDIENTS

  • 300 gr philadelphia
  • 300 gr mascarpone
  • 5 ous M
  • 250 gr sucre
  • 280 gr nata
  • 30 gr maicena
  • ratlladura llimona
  • pessic de sal

  1. Preescalfar el forn a 190º (dalt i baix).
  2. Posar tots els ingredients a la thermomix i programar 30 segons a velocitat 5-6 (o barrejar amb el túrmix o manualment tots els ingredients durant un parell de minuts).
  3. Abocar la masssa en un motlle desmotllable de 22 cm previament forrat tot amb paper de forn. (Truc: Agafem una làmina de paper del forn, l'arruguem i mullem perquè sigui més fàcil colocar-la a dins el motlle, ha de cobrir tot per dins).
  4. Deixar coure durant 40 minuts.
  5. Apagar forn i deixar refredar 10 minuts a dins el forn amb la porta oberta i després completament damunt el marbre.
  6. Quan estigui fred, reservar-lo a la nevera un mínim de 2 hores.
  7. Desmotllar i decorar al gust. Jo li vaig posar gerds i maduixes.
Bon profit!


1 comentari:

Nuni ha dit...

Que bo! Aquí també una súper fan dels pastissos de formatge. Crec que combinar el philadelphia amb mascarpone és un must! Segur que boníssim! El provarem!
PD: Quina ilu seguir-te llegint al blog també. <3