Aquest dimarts va ser el meu aniversari i per celebrar-ho vaig portar aquest Brownie Cheesecake amb gerds a la feina per celebrar-ho amb els companys.
Aquesta recepta és la que també vaig fer pels Tastets de Sant Sebastià i tenia pendent posar la recepta.
Si el brownie i el cheesecake per si sols ja están de vici, imagineu-vos la combinació dels dos en un pastís...ESPECTACULAR! El toc dels gerds li dóna el punt àcid i la combinació és realment deliciosa.
Des de que el vaig veure al blog de la Sonia que l'he fet un munt de vegades, i sempre que el faig és un èxit!! Si el proveu ja em direu!
INGREDIENTS PEL BROWNIE
- 225g de mantega
- 4 ous
- 370 gr sucre
- 90 gr farina
- un pessic de sal
- 80 gr de cacao pur en pols
- vainilla líquida
- Preescalfar el forna a 175º
- Fondre la mantega
- Batre els ous i el sucre fins blanquejar-los. Incorporar la mantega i vainilla.
- Afegir la farina, cacao i sal i mesclar fins tenir una massa homogènia.
- Abocar en un motlle.
- 300 gr formatge cremós
- 45 gr sucre
- 1 ou
- 4 cullerades soperes de farina
- 125 gr gerds
- Batre tots els ingredients.
- Abocar la massa sobre del brownie.
- Amb una forquilla passar per tota la massa per crear un efecte marmolejat.
- Decorar amb els gerds per sobre.
- Coure durant 45 minuts.
FONT: Entre Harinas
1 comentari:
Moltes gràcies per anar publicant, encara que sigui de tant en tant.
Publica un comentari a l'entrada