14/11/14

GELAT FREGIT AMB PASTA DE FULL


Aquest estiu La Fageda em va enviar un lot dels seus gelats perquè els tastessim, ja que estrenaven gustos, formats i disseny. La principal novetat eren els gelats de iogurt fets amb el iogurt de granja de La Fageda que som tan fans a casa.

Com ja us he explicat, a casa som consumidors habituals dels seus productes, així que la proposta ens va encantar a tots! Sobretot als petits de la casa que son uns adictes als gelats i van disfrutar de valent provant tots els gustos! :)

Per fer una recepta una mica diferent, vaig pensar en aquesta manera diferent de menjar gelat, sobretot ara que fa fred i que almenys a casa ens costa més menjar aquest producte, que inevitablement associem a l'estiu. Per això, tot i haver fet aquesta recepta a l'estiu, la publico ara perquè us animeu a fer-la i a menjar gelat també a la tardor i hivern en aquest format tan original.

El contrast de fred i calor el fa irresistible! I a més, súper fàcil de fer! Espero que us agradi!

INGREDIENTS

  • pasta de full
  • gelat de iogurt amb xocolata i cruixent de cacao (o el gust que vosaltres preferiu)
  • sucre
  • oli de girasol
  1. Amb un motlle per fer galetes (o un got), tallar la pasta de full amb varis cercles.
  2. Afegir en el centre una culleradeta de gelat.
  3. Humitejar les vores amb aigua i tancar com si fossin unes crestes.
  4. Congelar un mínim de 24 hores.
  5. Posar abundant oli de girasol en una paella i fregir directament la massa congelada fins que la pasta de full s'infli i agafi color.
  6. Arrebossar amb sucre i servir inmediatament.
Bon profit!

4 comentaris:

Pumuky a la cuina ha dit...

Ostres quina proposta tan bona Eva, això de fer gelat fregit!

Deu ser molt sorprenent quan ho menges, oi? I si a sobre els gelats són els de La Fageda, em sembla que està tot dit!

Petons, i feliç setmana!

Gemma ha dit...

mmm... uau, això ha de ser com el gelat calent del Jordi Roca, je je je...
Penso provar aquesta idea, seguríssim!!!

La Fageda ha dit...

Eva, quina delícia de recepta, ens agrada molt el contrast de textures i temperatures. Un 10!

Cuinetes ha dit...

Ei! Com mola no?
Osti gelat fregit! Quin puntasso!!!
Estàs feta una crack!
Que bons eren aquests gelats de la Fageda!! I que poc van durar... xD
Molts petons guapíssima!! :)